Z906 Çift Bass yapmak

Utku3546

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba Logitech Z906 çift bass uygulaması yapmak istiyorum.

Daha önceden yapan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1200 wattlık bir subwoofer ile kullanmıştım ama performansını beğenmedim ve amfideki bir şey yanmıştı. Orijinal şekilde çok daha iyi.
Ufak bir tavsiye olarak ön sağ ve sol hoparlöre birer tweeter ekleyebilirsin.
subwoofer ı nereye bağladınız ek olarak amfi mi satın aldınız ?

Ben 1200 Watt'lık bir subwoofer ile kullanmıştım ama performansını beğenmedim ve amfideki bir şey yanmıştı. Orijinal şekilde çok daha iyi.

Hocam, amfi 1000W'lık. Tek başına 1200W eklemek ağır olmuş.

Subwoofer ı nereye bağladınız ek olarak amfi mi satın aldınız?

Teorik olarak, mevcut subwooferınızın yarı gücünde ve iki kat fazla omajda iki adet hoparlörü paralel bağlamanız lazım.

Son düzenleme:
Hocam, amfi 1000W'lık. Tek başına 1200W eklemek ağır olmuş.

Teorik olarak, mevcut subwooferınızın yarı gücünde ve iki kat fazla omajda iki adet hoparlörü paralel bağlamanız lazım.
Şimdi ben size şöyle sorayım.Benim şuan z906 kullanıyorum ek olarak z906'nın sadece subwooferını alıp bağlama imkanım varmı ?

Ben 1200 wattlık bir subwoofer ile kullanmıştım ama performansını beğenmedim ve amfideki bir şey yanmıştı. Orijinal şekilde çok daha iyi.
selam güzel insan başım bu z906 tweeterlarıyla dertde bende tweeter bağlamak istiyorum fakat kaç ohm olmalı kaç kondansatör olmalı uyduların arkasına paralel olarak nasıl sorunsuz bağlarım sizce. (sisteme ve amfiye kesinlikle zarar vermicek şekilde bir setup yapmak istiyorum) ilgin için şimdiden teşekkürler. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı