Z97 Gaming 5, i5 4440 ve GTX 760 Gaming ITX Sistem Toplama

• Konuyu başlatan REYKEY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.360
Zaten alacağın RAM'ler 1600MHz, anakart ve işlemci 1600MHz desteği var uyum sorunu olmaz. Ayrıca 1600MHz oyunlar için yeterli daha yükseğini desteklemesi veya daha yüksek frekansta bellekler alman oyun için sana bir avantaj sağlamaz. İlerisi için yeterlidir 5 sene rahat idare eder, dediğim gibi yüksek olması bir işine yaramaz. yalnız bir ekleme daha yapayım o gösterdiğin ekran kartı Mini-ITX kasalar için ve tek fanlı, çift fanlı olanını alırsan ekran kartını daha iyi soğutacağını düşünüyorum, hem aynı fiyat.

Msi Gtx760 Twin Frozr Gaming O.C. Gddr5 2Gb 256Bit Nvidi Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
az önce bakınırken vatanda msı ın amd 3 gb 3 küsür bitlik ekran kartı daha ucuzdu 20 tl felan hemde 3 gb bu ekran kartı.Diğerinin pahalı olması oc özelliğindenmi.yoksa nvida olmasından mı ben oc yapmayı düşünmüyorum yani amd radeon serisini mi almalıyım sizce?

Birde sizin önerdiğiniz anakart micro atx bi sorun olurmu?

Ben şahsen AMD önermem ama sen istersen kullanabilirsin. Ben eskiden AMD'den çok çektiğim için pek sıcak bakmıyorum ama sen aldığında sorunsuz çalışabilir belki. Hızı, bit değeri, belleği vs. yüksek olabilir fakat her şey bu değil. Nvidia kartlarının grafik teknolojisi ve sürücü desteği AMD'ye göre daha iyi ve problem yaşama şansın daha düşük o yüzden ben Nvidia almanı öneririm ama sen bilirsin. Micro-ITX anakart yeterlidir, bende Micro-ATX anakart kullanıyorum oyunlarda ve günlük kullanımda sıkıntı yaşamıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı