Birde şu kexti bulup eklemeni istiyorum: IOPCIFamily.kext ve sistemi boot ederken şu komutları kullan: -x -f
Ve ek olarak sata portlarının bağlantılarını değiştir.
Dediklerinizi uyguladım ve tekrar aynı hatayı aldım. Sata portlarının bağlantılarını değiştir derken kasa içerisinde farklı slotlara mı takmam gerektiğini kastettiniz?
Bootloader kurulumu yapmak için öncelikle usb aracılığıyla sabit diskten boot etmem gerekmiyor mu? Ben tam olarak bu kısımda takılıyorum. Bahsettiğiniz dosyaları nereye kopyalayacağımı bilmiyorum.
Sen kurulum bitirdikten sonra USB üzerinden kurulum yaptığın HDD seçiyorsun ve bu hatayı mı alıyorsun? Eğer sorun buysa ben yanlış yorumlamışım. Boot Options-> Boot args satırına şu kodları gir: maxmem=4096 dart=0 -x -f ( Satırdaki diğer komutları silme. Mevcut komutaların ardına koy bunları)
Sen kurulum bitirdikten sonra USB üzerinden kurulum yaptığın HDD seçiyorsun ve bu hatayı mı alıyorsun? Eğer sorun buysa ben yanlış yorumlamışım. Boot Options-> Boot args satırına şu kodları gir: maxmem=4096 dart=0 -x -f ( Satırdaki diğer komutları silme. Mevcut komutaların ardına koy bunları)