Z97 Sistemde Mac OS X Kurulum Sorunu

Clover Kernel PM işaretledin mi? Öyle dene. Ayrıca BIOS load default yapıp. Sadece AHCI ve secureboot disable yap. Ve kullandığın config dosyasını burada paylaş bakayım bir.

Kernel PM Patch işaretli/işaretsiz denedim. Ayrıca AHCI ve secureboot seçenekleriyle kombinasyonlarını denedim, olmadı. Config.plist dosyam orijinal kurulum imajındaki gibi ama tekrar aşağıda ekledim.

Yandex.Disk

Sen bu config dosyasını nereden buldun? Kendinmi düzenledin ? DSDT kullanıyor musun? Kullanmıyorsan niye herşey işaretli? Ayrıca kullanıyorsan da, ACPI herşeyi işaretlemek sorun yaratır, sorun çözmez. Aşağıda düzenledim bir config.plist. Bunu kullan. nv_disable=1 olarak işaretli. Zira GTX 970 kurulumda hata verebiliyor. Olmaz ise boot args kısmında nv_disable=0 yaparsın.
Dropbox - config.plist-Düzenleme.zip

Sen bu config dosyasını nereden buldun? Kendinmi düzenledin ? DSDT kullanıyor musun? Kullanmıyorsan niye herşey işaretli? Ayrıca kullanıyorsan da, ACPI herşeyi işaretlemek sorun yaratır, sorun çözmez. Aşağıda düzenledim bir config.plist. Bunu kullan. nv_disable=1 olarak işaretli. Zira GTX 970 kurulumda hata verebiliyor. Olmaz ise boot args kısmında nv_disable=0 yaparsın.
Dropbox - config.plist-Düzenleme.zip

Config dosyasında değişiklik yapmadım hiç. Clover ayarlarından bakınca DSDT falan açık görünmüyordu bende. Verdiğiniz dosyayı da denedim aynı hatayı aldım.

Dosyayı Transmac ile atmayacaksın. Sen kurulum USB' sini Windows'a taktığında, Bilgisayarım / Diskler içinde EFI bölüntüsü görmen lazım. Bu config dosyasını, EFI içindeki Clover klasörüne atacaksın. Sen USB / Sistem içindeki EFI dosyasına atıyorsan işe yaramayacaktır. Zire senin makine UEFI boot olarak ayarlı.

Dosyayı Transmac ile atmayacaksın. Sen kurulum USB' sini Windows'a taktığında, Bilgisayarım / Diskler içinde EFI bölüntüsü görmen lazım. Bu config dosyasını, EFI içindeki Clover klasörüne atacaksın. Sen USB / Sistem içindeki EFI dosyasına atıyorsan işe yaramayacaktır. Zire senin makine UEFI boot olarak ayarlı.

Benim dikkatsizliğimden kaynaklanmış. Komutları görememişim. Doğru dosya konumuna atıyordum fakat normal dosya yöneticisinden de atıp denedim sorunum düzelmedi.

Şu ana kadar sana söylediğim herşeyi gerçekten doğru bir şekilde yapytıysan, bilemiyorum. Chameleon ile Legacy olarak kurulumu dene o zaman.

Ayrıca son olarak USB / EFI / CLOVER / kexts / 10.10 içinden, FakeSMC.kext ve NullCpu dışındaki bütün kextleri yedeklerini aldıktan son ra sil birde böyle dene.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı