Zalman 600W vs CoolerMaster 600W Hangisi kullanılmalı?

Makaleler
1
Merhaba,

Elimde 2 tane güç kaynağı var. Birisi Zalman 600W birisi CoolerMaster 600W MasterWatt.
Eskiden sistemde CoolerMaster güç kaynağı mevcuttu fakat sistemde bazen yüksek ve çok ince tiz bir ses çıkarıyordu. Diğer bilgisayara taktığımda ise böyle bir ses yok. Sizce ne yapmalıyım? Elimde CoolerMaster güç kaynağı varken kullanmamazlık etmek de istemiyorum. Zalman ile yola devam edeyim mi?

Zalman'ın tam modeli nedir? Her iki marka da bu konuda başarılı. Marka olarak birbirine üstün durumları yok. Teknik özellikleri bakımından olabilir. Bu yüzden tam modelini soruyorum. Coil whine olabilir diyeceğim de birinde belli olup diğerinde olmaması garip. PSU'dan geldiğine emin misiniz? Ekran kartından da geliyor olabilir.

ZALMAN ZM600-LE SERİSİ 600W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar Coil Whine değil. Ekran kartından gelmediğine %100 eminim. Olsa Zalman'da da olurdu. Ne dersiniz o sorun tekrar olur mu? Yoksa zalman ile devam edeyim mi?
Zalman'ın tam modeli nedir? Her iki marka da bu konuda başarılı. Marka olarak birbirine üstün durumları yok. Teknik özellikleri bakımından olabilir. Bu yüzden tam modelini soruyorum. Coil whine olabilir diyeceğim de birinde belli olup diğerinde olmaması garip. PSU'dan geldiğine emin misiniz? Ekran kartından da geliyor olabilir.

ZALMAN ZM600-LE SERİSİ 600W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar Coil Whine değil. Ekran kartından gelmediğine %100 eminim. Olsa Zalman'da da olurdu. Ne dersiniz o sorun tekrar olur mu? Yoksa zalman ile devam edeyim mi?
Ben aynı PSU'yu 3 senedir kullanıyorum. İlk seneden beri çok az ses vardı, önemsemedim. Fandan gelen ses çoğaldı, yağladım ettim düzelmedi. Ocak ayında değiştirmek zorunda kaldım. Üstelik dediğim gibi 80+ sertifikası da yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı