Zalman H1 nasıl bir kasadır?

• Konuyu başlatan hyrls1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.606

Zalman H1 sizce kullanışlı bir kasa mı ?

• Oy verenlerin toplamı
    12
Eğer bilgisayarı gece torrente bırakıyorsanız ya da çok sessizlik takıntısı olan biriyseniz bu PSU'yu almayın. Zira bilgisayar boşta olsa bile birkaç saat sonra psu fanı çok kısık bile olsa ses çıkarmaya başlıyor. Özellikle bu yüzden gece uyurken bilgisayarı downloada bırakamamaya başladım, sistemden gelen tek ses psu fanının sesi. Arıza falan yok, kendi sesi bu.

Size önerim Silverstone ve Seasonic modellerine bakmanız. Bilgisayar boştayken fanı çalışmayan psu'ları var, internette dolaşırken ve downloada bıraktığınızda psu'nun fanları dönmüyor, sıfır desibel, sıfır rahatsızlık.

Anladım. Gerçi şu an 550 High Power Psu'm var çoğu kişi o yeter de artar bile diyor sisteme..
Ben yine de en az 650 W almayı tercih ediyorum.
Aşırı ses çıkartmıyorsa yine de alabilirim o psu'yu ?
Şahsen bendeki High Power da bir gram ses bile yok ister oyun ister boştayken :) High Power 750W 80+ Bronze 56A@12V Power Supply Fiyatı

Bunu alayım o zaman fiyatı da iyi bana göre ?
Silverstone ve ya Seasoniclerden hangisini almalıyım sizce tavsiyeniz nelerdir ?

Aşırı ses çıkarmıyor, dediğim gibi sadece uykuda duyabileceğiniz bir ses. Bu konuda sorun yoksa gayet alınabilir bir fp ürünü.

Silverstone ve Seasonic'in 80+ Gold sertifikalı tüm ürünleri sizi memnun edecektir.

Herşeyden önce güç kaynağının verimliliği önemli. Bu konuda en düşük standart bence Gold olmalı ki, VS650 White sertifikalı bir ürün. Sertifikalamalar White, Bronze, Gold, Platinum şeklinde gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam.

@Silinen üye söylediginiz kasayı görmedigim için birşey diyemem arkadaşın dedigi gibi bir süre sonra sıradanlaşıyor işlevi kalıyor haf 942 pek önermem eski bir kasa artık eksikleride var toz konusunda memnun kalmazsınız core v71 bu yüzden eksikleri tamamlamış dedim
üst alt toz filtreleri var fan kontrolcü var 2x20mm öne 2x20mm yukarıya takabiliyorsunuz yetmedi o fanların arkasına 2x140mm veya 3x120mm

de takılabiliyor 3x20mm 140mm eksoz fanıyla stok halde geliyor ön taraftaki hdd bölmesi arkaya saklanıp fanların önüde acılıyor bu kadar fan destegi yetmedi birde alt tarafta 2x120mm 'de var benim gördügüm önerebilecegim kasalar core v71 ,nzxt h440,phanteks enthoo pro ,phanteks enthoo luxe ,ve tabiki 780t .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı