Zalman H1 nasıl bir kasadır?

• Konuyu başlatan hyrls1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.609

Zalman H1 sizce kullanışlı bir kasa mı ?

• Oy verenlerin toplamı
    12
H

hyrls1

Ziyaretçi
Merhabalar, bu kasa hakkındaki düşüncelerinizi bilmek istiyorum.
Ekran kartı genişliği, sirkülasyonu, fanları, iç hacmi vs.
Teşekkürler.

Bende Fan kontrolcüsünü çok beğendim ve dediğin gibi çok ateşli :D Bakalım diğer arkadaşlar ne düşüyorlar. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye malzeme kalitesi iyi kontrol paneli otomatik açılan üst kanatlar farklı ve güzel kullanılan sac kalın kusur olarak bana göre
fiyatına göre degerlendirirsek stok fanlar zayıf sıradanlar , bu kasa yerine thermaltake commender v71 daha mantıklı duruyor
haf 942'nin eksik yönlerini tamamlamış bir kasa .

Teşekkürler ama Commander V71 dış görünüş açısından bana biraz sade gibi görünüyor.
Ve sade bir kasa tercih edersem eğer Aerocool DS 200 daha güzel değil mi sizce Commander V71'e göre ?

Memnunum ancak açık konuşmak gerekirse şimdiki aklım olsaydı bu kasayı değil Haf X'i alırdım. Gerçekten kasanın görünümünün bir yerden sonra önemi kalmıyor. Full tower kasalar arasında sanırım H1 en az fana sahip olanlardan biri. Haf X'te üstte 2x20 cm, önde 1x23cm, hdd yanında 1x12cm, vga tarafında kasa kapağında 1x20 cm ve kasa içinde 1x8 cm, kasanın arka kısmında ise 1x14 cm fan bulunuyor. Gördüğünüz gibi kasanın içi deli gibi fan dolu, soğumayacak bileşen yok.

H1'e gelelim, önde 1x20cm, üstte 2x14cm, arkada 1x14 cm tabanda 1x12cm. Fanların azlığını ve boyutlarının küçüklüğünü görebiliyorsundur. Verdiğim fan sayıları kasanın üstünde gelenler değil bu arada, max olarak senin takabileceklerin.

Demem o ki görüntü karın doyurmuyor. Yarın öbür gün SLI yapacak olsan H1'de ekran kartları pişecek, arşivcilik yapacak olsan HDD'ler pişecek. Haf X 942'de fanlar imdadına yetişecek, sorun kalmayacak.

Eğer bilgisayarı gece torrente bırakıyorsanız ya da çok sessizlik takıntısı olan biriyseniz bu PSU'yu almayın. Zira bilgisayar boşta olsa bile birkaç saat sonra psu fanı çok kısık bile olsa ses çıkarmaya başlıyor. Özellikle bu yüzden gece uyurken bilgisayarı downloada bırakamamaya başladım, sistemden gelen tek ses psu fanının sesi. Arıza falan yok, kendi sesi bu.

Size önerim Silverstone ve Seasonic modellerine bakmanız. Bilgisayar boştayken fanı çalışmayan psu'ları var, internette dolaşırken ve downloada bıraktığınızda psu'nun fanları dönmüyor, sıfır desibel, sıfır rahatsızlık.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı