Rehber Zalman M3 Plus alınır mı?

Allah'tan kullandığım kasa n5'e çok benziyor da canım çekmiyor. Aerocool Aero One frost.

Vallaha bende 200₺'ye geliyor diye Aerocool Cylon Pro almıştım tek bir şikayetim bulunmakta o da kasada RGB PSU'nun gözükmesi için alan kesilmemiş be mübarekler neden RGB PSU gönderiyonuz yanında o zaman.

Ayrıca normalinde varken Pro'da neden yok. En sevdiğim kısmı ise kasanın ön ve kısmına 3 tane 14cm fan takıyor olabilememdir.

M-ATX kasalar neden bu kadar güzel. Cooler Master MB311L'den sonra en sevdiğim M-ATX kasa bu sanırım. Çok güzel görünüyor. Güzel bir inceleme olmuş, eline sağlık.
Ben hep ayı gibi kasalardan hoşlandığım için daraltıyor böyle kasalar. :D

Vallaha bende 200₺'ye geliyor diye Aerocool Cylon Pro almıştım tek bir şikayetim bulunmakta o da kasada RGB PSU'nun gözükmesi için alan kesilmemiş be mübarekler neden RGB PSU gönderiyonuz yanında o zaman.

Ayrıca normalinde varken Pro'da neden yok. En sevdiğim kısmı ise kasanın ön ve kısmına 3 tane 14cm fan takıyor olabilmemdir.
P300A'ya çok benziyor. :D RGB PSU yapıp RGB bölmesi mi koymamışlar cidden? Aerocool abim bu sefer doğru yapamamış.

1612281794494.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı