Zalman N3 vs Zalman i3

Kasayı olduğu gibi kullanacaksan I3, 140 MM fan eklerim zamanla ekran kartını dik kullanırım dersen N3 daha avantajlıdır.
Muhtemelen ileride bir fan eklerim gibi duruyor. Kaldı ki İ3 modeli N3'ten daha pahalı. Aradaki fiyat farkına bir fan ekleyebilirim gibi duruyor. Bu kasalar dışında daha iyi bir önerin var mı bir de?

O bütçeye ikinci el daha iyi kasalar varken sıfır almazdım. Bütçe girift olmasa sıfır önerirdim. Sıfır ve iyi bir şey almak istiyorsan bütçeyi daha arttırman lazım.

O bütçeye ikinci el daha iyi kasalar varken sıfır almazdım. Bütçe girift olmasa sıfır önerirdim. Sıfır ve iyi bir şey almak istiyorsan bütçeyi daha arttırman lazım.

İkinci el olarak attığın Sharkoon'nun ön tarafı mesh değil. Malzeme kalitesi olarak iyi kasa olduğu aşikar ama bana hava akışı lazım. Bütçeyi arttırıp önereceğin kasalar nelerdi?

Fiyatını baz alırsak o bütçeye çıkabileceğim zannetmiyorum. Bütçeme göre Zalman N3 ile Aerocool Ore Saturn arasından hangisi daha iyi sence? N3'ün ekran kartını dik kullanma özelliğinin olması, kablo saklama deliklerinin olması ve kasanın üstünde fan kontrolcüsü olması yüzünden bana bir tık daha iyi gibi geldi.

N3 eksi yanı (kimisine göre eksi sayılmayabilir) penceresinin akrilik olmasıdır. Eğer kasayı olduğu gibi kullanacaksan Ore'de fazladan fan bulunması sebebiyle tercih edilebilir.
Akrilik olmasi benim için çokta önemli bir detay değil doğrusu. Ayrıca Aerocool'un 14 mm fan desteği de yokmuş, şimdi fark ettim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı