Kasayı olduğu gibi kullanacaksan I3, 140 MM fan eklerim zamanla ekran kartını dik kullanırım dersen N3 daha avantajlıdır.
Muhtemelen ileride bir fan eklerim gibi duruyor. Kaldı ki İ3 modeli N3'ten daha pahalı. Aradaki fiyat farkına bir fan ekleyebilirim gibi duruyor. Bu kasalar dışında daha iyi bir önerin var mı bir de?Kasayı olduğu gibi kullanacaksan I3, 140 MM fan eklerim zamanla ekran kartını dik kullanırım dersen N3 daha avantajlıdır.
İkinci el olarak attığın Sharkoon'nun ön tarafı mesh değil. Malzeme kalitesi olarak iyi kasa olduğu aşikar ama bana hava akışı lazım. Bütçeyi arttırıp önereceğin kasalar nelerdi?O bütçeye ikinci el daha iyi kasalar varken sıfır almazdım. Bütçe girift olmasa sıfır önerirdim. Sıfır ve iyi bir şey almak istiyorsan bütçeyi daha arttırman lazım.
Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Pure Steel'in alt tarafı full mesh.İkinci el olarak attığın Sharkoon'nun ön tarafı mesh değil. Malzeme kalitesi olarak iyi kasa olduğu aşikar ama bana hava akışı lazım. Bütçeyi arttırıp önereceğin kasalar nelerdi?
Fiyatını baz alırsak o bütçeye çıkabileceğim zannetmiyorum. Bütçeme göre Zalman N3 ile Aerocool Ore Saturn arasından hangisi daha iyi sence? N3'ün ekran kartını dik kullanma özelliğinin olması, kablo saklama deliklerinin olması ve kasanın üstünde fan kontrolcüsü olması yüzünden bana bir tık daha iyi gibi geldi.
Akrilik olmasi benim için çokta önemli bir detay değil doğrusu. Ayrıca Aerocool'un 14 mm fan desteği de yokmuş, şimdi fark ettim.N3 eksi yanı (kimisine göre eksi sayılmayabilir) penceresinin akrilik olmasıdır. Eğer kasayı olduğu gibi kullanacaksan Ore'de fazladan fan bulunması sebebiyle tercih edilebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.