mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.230 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2020 #1 Merhaba yakın zamanda Zalman N3 adlı kasayı aldım. Resimde belirttiğim tuş fanı açıp kapatmaya yarıyor. Fakat onun yanındaki tuş ne işe yarıyor hala çözemedim. Bu konuda beni aydınlatır mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2020
Merhaba yakın zamanda Zalman N3 adlı kasayı aldım. Resimde belirttiğim tuş fanı açıp kapatmaya yarıyor. Fakat onun yanındaki tuş ne işe yarıyor hala çözemedim. Bu konuda beni aydınlatır mısınız?
Çözüm MayCrasH 22 Ocak 2020 1 numaralı tuş mu 2 numaralı tuş mu? Rus arkadaşımız güzel güzel anlatıyor, ikisi de fan kontrolcü, iki kanallı yapmışlar arka tarafı ayrı ön tarafı ayrı kontrol et diye. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et CS:GO ve DOTA oynayanlar dediklerinden anlar
1 numaralı tuş mu 2 numaralı tuş mu? Rus arkadaşımız güzel güzel anlatıyor, ikisi de fan kontrolcü, iki kanallı yapmışlar arka tarafı ayrı ön tarafı ayrı kontrol et diye. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et CS:GO ve DOTA oynayanlar dediklerinden anlar
Kratosmanos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.241 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Malatya 22 Ocak 2020 #2 Resim nerede ki (Where is my mind) hangi tuş belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Artı 0 Eksi
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 22 Ocak 2020 #3 Resim yok? Artı 0 Eksi
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2020 #4 1 numaralı tuş mu 2 numaralı tuş mu? Rus arkadaşımız güzel güzel anlatıyor, ikisi de fan kontrolcü, iki kanallı yapmışlar arka tarafı ayrı ön tarafı ayrı kontrol et diye. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et CS:GO ve DOTA oynayanlar dediklerinden anlar Son düzenleme: 22 Ocak 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
1 numaralı tuş mu 2 numaralı tuş mu? Rus arkadaşımız güzel güzel anlatıyor, ikisi de fan kontrolcü, iki kanallı yapmışlar arka tarafı ayrı ön tarafı ayrı kontrol et diye. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et CS:GO ve DOTA oynayanlar dediklerinden anlar
helvaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 5.742 Çözümler 86 22 Ocak 2020 #5 Mutlaka kasanın kullanım kılavuzu da yanında gelmiştir. Oradaki resme bakarak tuşun ne olduğunu rahatlıkla bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Mutlaka kasanın kullanım kılavuzu da yanında gelmiştir. Oradaki resme bakarak tuşun ne olduğunu rahatlıkla bulabilirsiniz.
KS KS mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.230 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2020 #6 Caner Uncu dedi: Resim yok? Genişletmek için tıkla... Unutmuşum neyse ki arkadaşlar atmış öğrendim. Artı 0 Eksi