Zalman N3 vs Zalman i3

ElFerrari

Hectopat
Makaleler
1
Bu iki kasadan birisini almayı düşünüyorum. Aralarında 35-40 TL civarında fiyat farkı var. Hangisi daha iyi bir tercih olur? i3'ün ( Edge değil önü mesh olan modeli) ekstra olarak bir fanla gelmesi dışında bir farkı var mı?

5cc5f4d4d5f01_500.jpg

I3 1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasım ayında sistem toplarken bu iki kasa mesh oldukları için gözüme çarpmıştı. N3 290 civarındayken i3 400-450 civarındaydı. N3'de sürücü yuvası olduğu için bir türlü içime sinmiyordu. i3'ün de fiyatı bir türlü düşmeyince indirimde 350TL'ye Sharkoon TG5 aldım.

Araştırdığım kadarıyla, yan camlar akrilik. Bir Rus videosunda i3'ün ön panelini açmışlardı. Fanlar kasaya değil, pullu vidayla kapağa sabitlenmişti. Pek sağlam gelmemişti o zaman.

Eğer i3'ü tercih edersen, alırken Edge olmadığından emin olmanı tavsiye ederim. Bazı satıcılar karıştırabiliyor.

Kasım ayında sistem toplarken bu iki kasa mesh oldukları için gözüme çarpmıştı. N3 290 civarındayken i3 400-450 civarındaydı. N3'de sürücü yuvası olduğu için bir türlü içime sinmiyordu. i3'ün de fiyatı bir türlü düşmeyince indirimde 350TL'ye Sharkoon TG5 aldım.

Araştırdığım kadarıyla, yan camlar akrilik. Bir rus videosunda i3'ün ön panelini açmışlardı. Fanlar kasaya değil, pullu vidayla kapağa sabitlenmişti. Pek sağlam gelmemişti o zaman.

Eğer i3'ü tercih edersen, alırken Edge olmadığından emin olmanı tavsiye ederim. Bazı satıcılar karıştırabiliyor.
Fiyat farkını göze alırsak hangisini tercih etmem daha iyi olur sence?

380 TL civarı verebilirim en fazla.

Düşünür müsünüz?

Düşünür müsünüz?

Fena bir kasaya benzemiyor. Ama Zalman'nın Aerocool'dan daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı