Zalman R2 vs Zalman i3 Edge

furkan.061995

Kilopat
Daha fazla  
Zalman i3 Edge modelinde 175 mm kadar CPU soğutucu boşluğu var. Önü kapalı olması dezavantaj. R2 modelinde CPU soğutucu boşluğu 162 mm. Hangisi mantıklı alınması?

Önü mesh panel olan Zalman i3 modeli var.
İkisi arasından ben i3 Mesh tavsiye ederim.

Önü mesh panel olan Zalman i3 modeli var.
İkisi arasından ben i3 mesh tavsiye ederim.

Hocam Arctic Freezer 34 gibi kule tipi soğutucular yeterli olur. Piyasaya çıkacak olan NVIDIA 3000 serisi kartlar rahatça sığar herhalde boyutlara bakılırsak. Örnek 3060 gibi. Değil mi?
Kasalarda mesh ne oluyor? Türkçem yok kusura bakmayın, saçma sapan sorular sorabilirim.

Hocam Arctic Freezer 34 gibi kule tipi soğutucular yeterli olur. Piyasaya çıkacak olan NVIDIA 3000 serisi kartlar rahatça sığar herhalde boyutlara bakılırsak. Örnek 3060 gibi. Değil mi?
Kasalarda mesh ne oluyor? Türkçem yok kusura bakmayın, saçma sapan sorular sorabilirim.
Arctic Freezer 34 Esports Duo 157mm yüksekliğe sahip, uyar.
Ekran kartı kanadında 360mm'ye kadar takılabiliyor, örnek olarak Rog Strix RTX2080Ti 305mm. Yani bayağı bir alanımız var, RTX3000 serisi çıkınca bakarız. Sığacağını düşünüyorum.
Mesh panel ise şöyle, fanların içeri hava almasına çok büyük katkıda bulunur. İyi bir hava sirkülasyonu için kasanın önü mesh seçilir genelde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı