Bu arada ortası da ışıklı olanlar var ama pahalı diye hatırlıyorum. Sen konuyu uygun bütçeli RGB kasa olarak açsan daha mantıklı olurdu yine beğendiğin kasayı söyler farklı önerilere açığım diye belirtebilirdin.
Bu kasa cidden serin tutar PC'yi ve görüntüsü falan da hoşuma gitti önceden seçtiğim kasalari araştırırken malzemesi falan kötü dediler buna bakimca çok övdüler tek eksisi fanlar.
Üstünde gelen fanların modları: 1-Fanı ve ısıklarını açabiliyorsun. 2- Fanı açıkken ısıkları kısabiliyorsun. 3-Işıkları kapatıp fanlar çalışıyor 4- İkisini de kapatabiliyorsun. Ama maalesef fanlar güçlü değil benim kullandığım fanlar 4 hız modlu 4. Modda çok hızlı dönüyor hava akışı da o derece artıyor.
Bu arada ortası da ışıklı olanlar var ama pahalı diye hatırlıyorum. Sen konuyu uygun bütçeli RGB kasa olarak açsan daha mantıklı olurdu yine beğendiğin kasayı söyler farklı önerilere açığım diye belirtebilirdin.
Bu kasa cidden serin tutar PC'yi ve görüntüsü falan da hoşuma gitti önceden seçtiğim kasalari araştırırken malzemesi falan kötü dediler buna bakimca çok övdüler tek eksisi fanlar.
DarkFlash Aquarius-Mesh RGB Mid Tower Kasa PSU YOK En Uygun Fiyat Garantisi,
www.dfsbilgisayar.com
RGB fanları bulunmakta uzaktan kumanda ile kontrol edebiliyorsun.
@CİLLE çöpten farksız hiçbir özelliği belli olmayan bir kasa atıyorsun üzgün atıyorum ve ona karşılık olarak düzgün kasaya üzgün atıyorsun güzel mantık.
NOT: Kasayı tanıtma amaçlı böyle bir rehber paylaşmak istedim. NOT: Marka hakkındaki ön yargılarınızı bir kenara bırakıp okuduktan sonra yorum yaparsanız sevinirim. NOT: Malzeme kalitesi ve servis hakkında bilgi bulamadım eğer almak isterseniz bu iki detayı göz önünde bulundurarak tercih ediniz...
www.technopat.net
Darkflash dan daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Asıl Darkflash ın ne olduğu belli değil. Kimisinin önü mesh değil, kimi plastik cam ile geliyor.