Zalman N5 kasa fanları çıkarılıp RGB fan takılırsa çalışır mı?

Bu kasa cidden serin tutar PC'yi ve görüntüsü falan da hoşuma gitti önceden seçtiğim kasalari araştırırken malzemesi falan kötü dediler buna bakimca çok övdüler tek eksisi fanlar.

Peki buna fan takmasam olan fanı kullansam iyi midir yani şu anki fanın rengi iyi
Üstünde gelen fanların modları: 1-Fanı ve ısıklarını açabiliyorsun. 2- Fanı açıkken ısıkları kısabiliyorsun. 3-Işıkları kapatıp fanlar çalışıyor 4- İkisini de kapatabiliyorsun. Ama maalesef fanlar güçlü değil benim kullandığım fanlar 4 hız modlu 4. Modda çok hızlı dönüyor hava akışı da o derece artıyor.

Bu arada ortası da ışıklı olanlar var ama pahalı diye hatırlıyorum. Sen konuyu uygun bütçeli RGB kasa olarak açsan daha mantıklı olurdu yine beğendiğin kasayı söyler farklı önerilere açığım diye belirtebilirdin.

Frisby güvenilecek ve kaliteli diyebileceğimiz bir marka değildir ancak daha düşük bütçelerde iş görecek ürünleri var.

Ancak bu bütçe için masraftan farksız olur yeni fan almak. Dark aigo aquarius mesh daha iyi bir tercih olacaktır.

Bu kasa cidden serin tutar PC'yi ve görüntüsü falan da hoşuma gitti önceden seçtiğim kasalari araştırırken malzemesi falan kötü dediler buna bakimca çok övdüler tek eksisi fanlar.
Onu da tam yapsalar f/p olmayabilirdi.
Frisby güvenilecek ve kaliteli diyebileceğimiz bir marka değildir ancak daha düşük bütçelerde iş görecek ürünleri var.

Ancak bu bütçe için masraftan farksız olur yeni fan almak. Dark aigo aquarius mesh daha iyi bir tercih olacaktır.
Ben önermiyorum bu arada ürünü kullandığım kadarıyla anlatmaya çalışıyorum ☺️ Artı olarak o kasayı beğenmedim. Tipini.

Peki fan değiştirmeden ben seçtiğim kasayı önerir misin yoksa hala senjn seçtiğin kasayımı.
Onu da tam yapsalar f/p olmayabilirdi.

Ben önermiyorum bu arada ürünü kullandığım kadarıyla anlatmaya çalışıyorum ☺️ Artı olarak o kasayı beğenmedim. Tipini.
Bende tipi hoşuma gitmedi

Sana kalmış.

İksini de öneririm dersen ARGB olmasa da olur sorun yok N5 mf alabilirsin, ancak ARGB olsun istiyorum dersen aquarius al geç.

RGB fanları bulunmakta uzaktan kumanda ile kontrol edebiliyorsun.

@CİLLE çöpten farksız hiçbir özelliği belli olmayan bir kasa atıyorsun üzgün atıyorum ve ona karşılık olarak düzgün kasaya üzgün atıyorsun güzel mantık.

Darkflash dan daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Asıl Darkflash ın ne olduğu belli değil. Kimisinin önü mesh değil, kimi plastik cam ile geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı