Üstünde gelen fanların modları: 1-Fanı ve ısıklarını açabiliyorsun. 2- Fanı açıkken ısıkları kısabiliyorsun. 3-Işıkları kapatıp fanlar çalışıyor 4- İkisini de kapatabiliyorsun. Ama maalesef fanlar güçlü değil benim kullandığım fanlar 4 hız modlu 4. Modda çok hızlı dönüyor hava akışı da o derece artıyor.Peki buna fan takmasam olan fanı kullansam iyi midir yani şu anki fanın rengi iyi
Bu arada ortası da ışıklı olanlar var ama pahalı diye hatırlıyorum. Sen konuyu uygun bütçeli RGB kasa olarak açsan daha mantıklı olurdu yine beğendiğin kasayı söyler farklı önerilere açığım diye belirtebilirdin.
Onu da tam yapsalar f/p olmayabilirdi.Bu kasa cidden serin tutar PC'yi ve görüntüsü falan da hoşuma gitti önceden seçtiğim kasalari araştırırken malzemesi falan kötü dediler buna bakimca çok övdüler tek eksisi fanlar.
Ben önermiyorum bu arada ürünü kullandığım kadarıyla anlatmaya çalışıyorumFrisby güvenilecek ve kaliteli diyebileceğimiz bir marka değildir ancak daha düşük bütçelerde iş görecek ürünleri var.
Ancak bu bütçe için masraftan farksız olur yeni fan almak. Dark aigo aquarius mesh daha iyi bir tercih olacaktır.
Frisby güvenilecek ve kaliteli diyebileceğimiz bir marka değildir ancak daha düşük bütçelerde iş görecek ürünleri var.
Ancak bu bütçe için masraftan farksız olur yeni fan almak. Dark aigo aquarius mesh daha iyi bir tercih olacaktır.
Bende tipi hoşuma gitmediOnu da tam yapsalar f/p olmayabilirdi.
Ben önermiyorum bu arada ürünü kullandığım kadarıyla anlatmaya çalışıyorumArtı olarak o kasayı beğenmedim. Tipini.
Ben de kararsız kaldım. Arkadaş da haksız sayılmaz ama.Sana kalmış.
İksini de öneririm dersen ARGB olmasa da olur sorun yok N5 mf alabilirsin, ancak ARGB olsun istiyorum dersen aquarius al geç.
![]()
DarkFlash Aquarius-Mesh RGB Mid Tower Kasa PSU YOK
DarkFlash Aquarius-Mesh RGB Mid Tower Kasa PSU YOK En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com
RGB fanları bulunmakta uzaktan kumanda ile kontrol edebiliyorsun.
@CİLLE çöpten farksız hiçbir özelliği belli olmayan bir kasa atıyorsun üzgün atıyorum ve ona karşılık olarak düzgün kasaya üzgün atıyorsun güzel mantık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.