Zalman N5 MF İncelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vatanda 363 liraya düşünce hemen gidip aldım. Yakın zamanlarda gördüğüm tek yeni kasa dark guardian. Onun da fiyatı fırladı. Ona oranla kötü bir kasa ki zaten fiyat farkı var. Garip olan kısımları var. Şu fotoğraf koyduğum yerden güç kablosu değil bir tane fan kablosu bile zor geçmiş hatta kabloyu çizmiş... Nasıl olacak bu iş? USB 3 kablosu da kasayı 2 tür atacak kadar uzun
Kapağı zor kapatmanızın nedenini galiba buldum. fotoya bakın, kapalı halde çok saçma duruyor .

Dosya Ekleri

• 20201120_212542.jpg
    235,9 KB · Görüntüleme: 230
360 TL'ye olduğunu görünce ben de aldım.B550m Mortar, Ryzen 5 5600x ve RTX3070 ile
kullanacağım sıcaklık değerlerini tüm sistemi topladığımda paylaşırım sizlerle.

360 TL'ye olduğunu görünce ben de aldım.B550m Mortar, Ryzen 5 5600x ve RTX3070 ile
kullanacağım sıcaklık değerlerini tüm sistemi topladığımda paylaşırım sizlerle.
Valla bu kadar sistem yapıp bu kasanın içine koydunuz size teesüf ediyorum. Güç kaynağı olarak ne aldınız peki?

Valla bu kadar sistem yapıp bu kasanın içine koydunuz size teesüf ediyorum. Güç kaynağı olarak ne aldınız peki?
High Power 750W 80+ Gold GD aldım.Sistemi sürekli olarak güncelleyeceğim.Uzay montaj olarak kullanmak istemiyorum.Üç ve ya dört ay idare etsin sonra kasayı değiştireceğim.Belki çok memnun kalırım ve değiştirmem.

Selam,
410mm gelen bendeki Power, PSU 4/8pin bölmesine uzanamadı.
Sizin kablolar kaç mm acaba? Hangi Power'leri kullanıyorsunuz veya?

Selam,
410mm gelen bendeki Power, PSU 4/8pin bölmesine uzanamadı.
Sizin kablolar kaç mm acaba? Hangi Power'leri kullanıyorsunuz veya?
Bu olayı bende rahatsızlık içinde izliyorum. Arkadaşım, kablosu uzun psu yok ortalıkta, millet nasıl kasa topluyor anlamıyorum. Bende 450mm kadar bir kablo var, psu 160mm, ite kaka soktum yerine. Anakart boşluğundan geçirip gönderdim, buna rağmen kastıra kastıra takabildim. Fan takacak olsak fana engel olacak şekilde ters tuvarlak oldu kablo. yoksa üstteki boşluktan imkansız, zaten kapak kapanmıyor. O yuvadan geçirip kapatan nasıl kapattı merak ediyorum, fabrika çıkışı oradan geçen fan kablosu bile ezilmişti.
600/700 bandındaki psuların kabloları muhtemelen uzun olur.
hocam ne yaptınız ne ettiniz. Durumdan memnunsunuzdur sanrım.

@Eskotek Bende Xigmatek Tauro var modüler bir güç kaynağı. Hiçbir kablosunda yetişmeme durumu olmadı. İstediğim gibi konumlandırdım kabloları. Aynı kasadan bir tanıdığıma da aldık. Onun PSU da CM Elite V4 modeliydi, onda da bir sorun yaşamadım toplarken.

Hocam kasa çok güzel ama CPU güç kablosunu geçirmekte zorlandım sadece. Biraz tahriş etti anakartın arkası kabloyu. Üstten ek bir yer olmaması bayağı eksi olmuş bence. Ama bunun dışında gayet memnunum. Benim acemiliğime geldi kabloyu sağ sol oynattım biraz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…