Zalman N5 MF kasada PSU'lar ses yapıyor

Sencerhan

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar artık delirme noktasına ulaşmış durumdayım. Problem şu: Ben yeni PSU aldım PSU kasanın dışında hiç sesi yok, kasaya aldığım zaman fan sesi oluyor. Kasada yalıtım için küçük kauçuklar var, onların üstünde ama fan dışarıda sessiz. İçeride neden sesli? PSU değiştirdim bunun yüzünden, hala aynı sesi. Bu arada kasa Zalman N5 MF.

@Recep Baltaş

Vidaları düzgün sıktığına emin misin? Dışarıda olmayan ses için neden yeni PSU aldın ki?

Vidaları sıktığıma eminim. Zaten anlamadığım durum bu. Yani dışarıda sesi çıkmayıp içeride çıkması garip.
Vidaları düzgün sıktığına emin misin? Dışarıda olmayan ses için neden yeni PSU aldın ki?

Önceki PSU zaten çok iyi değildi ve biraz sesliydi zaten değiştiricektim.
İçeride yankı yapıyor olabilir. Diğer fanların sesiyle birleştiği için çok daha fazla ses çıkarıyor olabilir. PSU içerideyken kasa ayaklarının altına destekler koyarak kasayı yükseltip test eder misiniz?

Tabi test edip dönüş sağlıyacağım.
İçeride yankı yapıyor olabilir. Diğer fanların sesiyle birleştiği için çok daha fazla ses çıkarıyor olabilir. PSU içerideyken kasa ayaklarının altına destekler koyarak kasayı yükseltip test eder misiniz?

Malasef ses aynı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı