Zalman N5 MF severler derneği

Çirkin bir kasa ama fiyatı çok iyi gerçekten.


Benim kasayla yarışamaz 🤭
Gerçek gözle daha güzel gözüküyor hocam, fotoğraflar biraz yanıltıcı.
Dogant profil fotoğrafı foruma hakim olmuşken daha buralarda yeniydim, hatta niye herkes bu profil fotoğrafını kullanıyor diye konu açacaktım :D

Yok be, bence güzel. Aerocool Aero One Frost'a benzetiyorum, o kasayı kullandığım ve beğendiğim için bu kasa da güzel geliyor.
Ben bile neye uğradığımı şaşırmıştım :D.
 
@Lyrinx Aerocool One Frost kasası da çirkin bana göre. Kaliteli kasalar karşısında fan görüntüsü ve genel dizayn olarak çok geride kalıyor.

@The Man From E.A.R.T.H. bu kasayı gerçek gözümle gördüm zaten hocam. Sonra da 465X'i gördüm...
465X bana çok hitap etmiyor ya, etse de zaten onun fiyatına 3 tane N5 MF alıyorsun, birbirleriyle kıyas almazlar.
 
Benim için en iyi kasalar Phanteks'inkiler. Zaten önceden P400 kullanmıştım, şimdi de P360A kullanıyorum. Biraz sade kalıyor belki ama kalite ve hava akışında rakipsiz. Hele P500A DRGB kasaların kralıdır gerek görünüş gerek performans olarak. P600S de Phanteks'in Maybach'ıdır.
 
465X bana çok hitap etmiyor ya, etse de zaten onun fiyatına 3 tane N5 MF alıyorsun, birbirleriyle kıyas almazlar.
Sineklik gibi bir ön paneli var.

Şahsen ben RGB bir kasa tercih edecek olsam en az 500 liradan başlardım ve MSI'ın 100R gibi kasalarını tercih ederdim. Ucuz yollu RGB'ye karşı bir sinirim var nedense. Sanırım şu an kullandığım iğrenç Rampage rainbow fandan dolayı bu. Bu arada NF5'in fiyatı göre kesinlikle iyi olduğuna katılıyorum, sadece görünüş olarak kötü olduğunu düşünüyorum.

Ön paneli delikli yapalım, fanlar RGB olsun, arkadaki fan da RGB olsun iyi satar kafasıyla yapmışlar, gayet de iyi yapmışlar.

Bu arada ben de Phanteks kasaları seviyorum ama 1000 liraya üst tarafa radyatör takılmayan P400A alacağıma şunu alırım. Hala Phanteks'in uydurmuş olduğunu düşündüğüm DRGB olayını da anlamış değilim, ARGB desene şuna.

1606909490311.png
 
Bu arada ben de Phanteks kasaları seviyorum ama 1000 liraya üst tarafa radyatör takılmayan P400A alacağıma şunu alırım.
P400A zaten eski toprak Eclipse P400'ün birazcık iyileştirilmiş hali, KV-1 ZiS-5 gibi. P360A taze kan, önde 360MM desteğinden feragat ediyor ama üstte de destek sunuyor. Bir nevi P500A Mini diyebiliriz. Zaten 850 lira fiyatı var. 1300-1500 liraya çıkacak olsaydım tereddütsüz P500A DRGB alırdım, P360A'yı da 750 liraya aldım.
 
Sineklik gibi bir ön paneli var.

Şahsen ben RGB bir kasa tercih edecek olsam en az 500 liradan başlardım ve MSI'ın 100R gibi kasalarını tercih ederdim. Ucuz yollu RGB'ye karşı bir sinirim var nedense. Sanırım şu an kullandığım iğrenç Rampage Rainbow fandan dolayı bu. Bu arada NF5'in fiyatı göre kesinlikle iyi olduğuna katılıyorum, sadece görünüş olarak kötü olduğunu düşünüyorum.

Ön paneli delikli yapalım, fanlar RGB olsun, arkadaki fan da RGB olsun iyi satar kafasıyla yapmışlar, gayet de iyi yapmışlar.

Bu arada ben de Phanteks kasaları seviyorum ama 1000 liraya üst tarafa radyatör takılmayan P400A alacağıma şunu alırım. Hala Phanteks'in uydurmuş olduğunu düşündüğüm drgb olayını da anlamış değilim, ARGB desene şuna.

Eki Görüntüle 760563

Aha benim battlecruiser. Tavsiye ederim. Mükemmel kasa.
 

Geri
Yukarı