Zalman NC3500 Notebook Soğutucu Nasıl?

Nhsipp

Hectopat
Merhaba arkadaşlar bu soğutucu hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. Amazon'dan almayı düşünüyorum. Yaklaşık 170 lira gibi bir fiyata gelecek. Ayrıca kendi önerilerinizi de yazabilirseniz sevinirim. Bilgisayarım: Asus X550JX-XX099D. Bilgisayarın altını fotoğrafta belirttim. İyi sosyaller.

http://www.amazon.com/Zalman-NC3500...&qid=1464072196&sr=8-1&keywords=Zalman+nc3500

images.jpg

Soğutucuya para harcamadan önce, bilgisayar ile zemin arasında biraz mesafe koymayı deneyin. Arasına kitap/yassı kutu gibi şeyler koyarak yerden 5-10 santim yükseltin. Rahat nefes alsın ızgaralar. Bu şekilde bir bakın ne kadar ısınıyor diye, belki para harcamanıza gerek kalmayabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alacaksan şu videoya bakmanı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında altında her zaman kitap oluyor ancak fayda etmiyor. Sanırım bu ürünü alacağım ancak kargo hakkında sorunum var İzmir'de oturuyorum sizce bir sorun çıkar mı?

Kargo ile ilgili ne sorununuz olabilir ki? İzmir'de oturuyorsunuz, adresi haritası belli olmayan bir yer değil. :) Amazon'a adresinizi Türkçe yazacaksınız, ama ş, ğ, ü, ç gibi Türkçe karakter kullanmayacaksınız. Bahçelievler yerine Bahcelievler yazacaksınız yani. İngilizce yazınca bizim kargo şirketleri adresi çözemiyorlar, bu yüzden Türkçe olmalı.
Yerden yükseltmek çözüm değilse soğutucu alınabilir. Tabii makinenin temiz olduğunu ve yıllardır bakımsız kalmadığını varsayıyorum. Logitech N200 kullandım, oldukça memnun kaldım her açıdan. Üç kademeli, 0-1-2 şeklinde. 2'de sesi fazla biraz ama ona göre de sağlam soğutuyor. Günlük kullanımda, hatta bazen oyunlarda bile 1'de kullanıyordum, yeterli geliyordu. Masada soğutucusuz kullanırken (Skyrim oynarken) 1 saat içinde kapanıyordu sistem. Soğutucu ile 16 saat aralıksız oynadım, o elimi yakan sıcaklıklar falan kalmadı. Kapanma hiç olmadı zaten. Stoklarda bulabilir misiniz bilmem, güncel bir ürün değil. Alacağınız ürün hakkında kişisel tecrübem yok ne yazık ki. İnceleme ve test videolarını bolca izlemenizde fayda var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı