- Makaleler
- 6
Hayır V1'leri cidden kötüydü.MWE serisi gayet kaliteli bir seri. Elite V3 ile karıştırıyor olabilir misiniz?
MWE700 yerine Performance GD 750 daha mantıklı.700 lukleri ne kadar bunun.
Hayır V1'leri cidden kötüydü.MWE serisi gayet kaliteli bir seri. Elite V3 ile karıştırıyor olabilir misiniz?
MWE700 yerine Performance GD 750 daha mantıklı.700 lukleri ne kadar bunun.
MWE serisi gayet kaliteli bir seri. Elite V3 ile karıştırıyor olabilir misiniz?
MWE serisinde ciddi ses sorunu yaşayan kullanıcılar var. Ben önermiyorum fakat yine de sizin bileceğiniz iş.Dün okuduğum bir konu da bu PSU'dan bahsedilmişti. Konuyu bulabilirsem linkini atacağım.
Çok çok önemli edit: SamXon olanlar alt modeli olanlardan. GVII hk. bilgi yok, karıştırmışım.Zalman olanda;
korumaları mevcut. Fiyatına göre iyi.
- OPP
- OVP
- UVP
- OCP
- SCP
- OTP
12V kanalından 540W veriyor. 105C SamXon kapasitör kullanıyor o fiyatta coğunda öyle zaten. Daha sessiz, ve kabloları full siyah. Yani kesinlikle Zalman.
Selam. Ne aldın? Bende bu iki marka arasında kaldım.Tamamdır teşekkür ederim, Zalman alacağım.
Zalman'a karar verdim.Selam. Ne aldın? Bende bu iki marka arasında kaldım.
Hayırlı olsun. Hangi modeli aldın? Memnunmusun?Zalman'a karar verdim.
Zalman çok daha iyi.Hayırlı olsun. Hangi modeli aldın? Memnunmusun?
Zalman ZM550-GVII 550W 80+Bronze Güç Kaynağı ile High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı arasındayım. 12v çıkış güçleri olarak zalman 550w yazmasına rağmen 600w high power kadar veriyormuş hemen hemen. Zalmanın kablo renkleri siyah ama high power fanı daha sessiz diyorlar çok kararsızım.
O zaman zalman alayım. Zm 600 txii diye bir modeli daha var.onu önerirmisiniz? 550 ile çok fiyat farkı yok.Zalman çok daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.