Seçeneklerde kesinlikle marka olarak bakınca zalman olanı seçmelisiniz ancak 80+ sertifikalı bir psu almanızı tavsiye ederim.
400 tl civarı bir bütçeniz varsa corsair vs serisine bakabilirsiniz.
Aerocool Cylon 500W 80+ modelini kullanıyorum ve inceleyip aldığım bir model. Gerçekten aralarında en sağlıklısı ve en iyi model. Ancak ben de @SolveTax önerisine katılıyorum. Bütçe nedir?
Bütçe nedir?
Aerocool.
Asker tanıdığınız varsa Rampage seçiniz, orduda kullanabilir.
Benim bildiğim kadarıyla Rampage PSU adında C4 üretiyormuş. İroni bir yana cidden almayın. Ya Zalman, ya Aerocool ya da FSP tercih edin.
Attığınız modellere göre Aerocool.Eğer Zalman'da 80+ olsaydı Zalman derdim.
Bu daha iyi olabilir.
![]()
Aerocool 600W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP600) | Teknobiyotik
High Power Eco 600W 85+ Bronze 46A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran kartları...www.teknobiyotik.com
Rampage lafını duyunca kaç. Aerocool ve Zalman sevdiğimiz, kallafi abilerdir.
Hocam bir problemle karşılaşmazsınız birkaç ay sonra sizi rahatsız edebilirimZalman ZM500-LXII Modelini İncehesap sitesinden 284₺' ye satın aldım. Merak edenler olur ise belirtebilir. Kullandıktan sonra yorumlarımı yapabilirim. Herkese tekrardan çok teşekkür ederim. Bütçe sıkıntısı sebebi ile bunu almak zorunda kaldım.![]()
Kalitesiz ürün almışsınız 80+ bile yok aldığınız üründe biraz daha bekleyip, para biriktirerek daha iyisini alabilirdiniz.Zalman ZM500-LXII Modelini İncehesap sitesinden 284₺' ye satın aldım. Merak edenler olur ise belirtebilir. Kullandıktan sonra yorumlarımı yapabilirim. Herkese tekrardan çok teşekkür ederim. Bütçe sıkıntısı sebebi ile bunu almak zorunda kaldım.![]()
Kalitesiz ürün almışsınız 80+ bile yok aldığınız üründe biraz daha bekleyip, para biriktirerek daha iyisini alabilirdiniz.
Zalman ZM500-LXII Modelini İncehesap sitesinden 284₺' ye satın aldım. Merak edenler olur ise belirtebilir. Kullandıktan sonra yorumlarımı yapabilirim. Herkese tekrardan çok teşekkür ederim. Bütçe sıkıntısı sebebi ile bunu almak zorunda kaldım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.