Zalman VS Rampage VS Aerocool PSU

Hangisini Tercih etmeliyim

• Oy verenlerin toplamı
    29
Üçünü de almayın, aralarından alınacak Aerocool var ama ben şu zamanda yeni bir PSU alsam hiçbirini almazdım. Şundan aşağısını almayın;

Hepinize çok teşekkür ederim düşünceleriniz için ama bütçe konusunda bu sıralar kendimi çok sıkıştırdım 400₺ vermek beni çok zora sokabılır. Rampage konusunda bende çok iyi bakmıyordum fakat yine de danışmak istedim. Aeroocolun farkı ise görüntüsü ve sertifikası gibi gözüküyor bu yüzden sanırım Zalman alacağım çünkü 80Plus sertifikası yok fakat 12V kanalından verdiği Watt belli.
Ama 80+ sertifikası çok önemli derseniz de sanırım Aerocool ile arasında 40₺ gibi bir fark var bunu düşünebilirim.

Seçeneklerde kesinlikle marka olarak bakınca zalman olanı seçmelisiniz ancak 80+ sertifikalı bir psu almanızı tavsiye ederim.
400 tl civarı bir bütçeniz varsa corsair vs serisine bakabilirsiniz.
Aerocool Cylon 500W 80+ modelini kullanıyorum ve inceleyip aldığım bir model. Gerçekten aralarında en sağlıklısı ve en iyi model. Ancak ben de @SolveTax önerisine katılıyorum. Bütçe nedir?

Bütçe nedir?
Asker tanıdığınız varsa Rampage seçiniz, orduda kullanabilir.
Benim bildiğim kadarıyla Rampage PSU adında C4 üretiyormuş. İroni bir yana cidden almayın. Ya Zalman, ya Aerocool ya da FSP tercih edin.
Attığınız modellere göre Aerocool.Eğer Zalman'da 80+ olsaydı Zalman derdim.
Bu daha iyi olabilir.
Rampage lafını duyunca kaç. Aerocool ve Zalman sevdiğimiz, kallafi abilerdir.

Arkadaşlar Aerocoolu almaya karar vermiştim fakat fiyatı 360tl olmuş. Bu fiyata bir du bunu buldum. Sizce iyi midir? hangisini tercih ediyim. Ya bu PSU'lar neden bukadar pahallandı ya eskiden böyle değildi. :(

Zalman ZM500-LXII Modelini İncehesap sitesinden 284₺' ye satın aldım. Merak edenler olur ise belirtebilir. Kullandıktan sonra yorumlarımı yapabilirim. Herkese tekrardan çok teşekkür ederim. Bütçe sıkıntısı sebebi ile bunu almak zorunda kaldım. :(

Zalman ZM500-LXII Modelini İncehesap sitesinden 284₺' ye satın aldım. Merak edenler olur ise belirtebilir. Kullandıktan sonra yorumlarımı yapabilirim. Herkese tekrardan çok teşekkür ederim. Bütçe sıkıntısı sebebi ile bunu almak zorunda kaldım. :(
Hocam bir problemle karşılaşmazsınız birkaç ay sonra sizi rahatsız edebilirim :) Gitgide fiyatlar artıyor ben de vakit varken PSU ve işlemci işine el atmak istiyorum.

Kalitesiz ürün almışsınız 80+ bile yok aldığınız üründe biraz daha bekleyip, para biriktirerek daha iyisini alabilirdiniz.

Kalitesiz ürün almışsınız 80+ bile yok aldığınız üründe biraz daha bekleyip, para biriktirerek daha iyisini alabilirdiniz.

Arkadaşa katılıyorum gerekirse alma bekle. Geçen açtığım konuya bakmanı isterim. Patlayınca fena patlıyolar 🙄

Valla marka kötü değil de. Yetmeyebilir. Yanında kompozit başlık veriyolarsa bence iyi almışsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı