Zalman Z11 Neo kasam için sessiz fan arıyorum

Lpgli Pejo

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, 2016 senesinden beri Zalman Z11 Neo kasamı kullanmaktayım. Son 1 aydır egzoz fanımdan ses gelmeye başladı. Gerçekten çok sinir bozucu bir durum aldı bu sesler kasamdan soğudum. Kasadaki fanlarımın hepsini değiştirmek istiyorum. ARGB fan tavsiyelerinizi bekliyorum. Bunun haricinde içinde ARGB hazır fan bulunan kasa tavsiyeside verebilirsiniz.

Buna bakabilirsiniz fakat önce sesin fandan kaynaklı olup olmadığına emin olmanızı öneririm :)
374TL o fana vereceğine düzgün bir kasa alır.

Farkındaysanız ARGB kasa fanı istemiş. Ayrıca bütçe de belirtmemiş. Yani şu ana kadar önerim gayet düzgün gözüküyor. Sizin rahatsız olduğunuz konu nedir :)?Ayrıca 374₺ 3 adet fan ve RGB kontrolcünün fiyatı.
ARGB istediğini görmedim. ARGB istiyorsa önerdiğiniz fan güzeldir arkadaşa hayırlı olsun.

Buna bakabilirsiniz fakat önce sesin fandan kaynaklı olup olmadığına emin olmanızı öneririm :)

Fanları teker teker söküp deneme yaptım, atmış olduğunuz seti çok beğendim tavsiyeniz için teşekkürler.
MSI Mag Forge 100R,Temperli Cam, 2X A-Rgb Fan , 1X 120Mm Fan Atx, Gaming Bilgisayar Kasası: Amazon.com.tr fan kiti yerine bu kasayı almak daha mı iyi olur sizce? Tek endişem önde toz filtresinin olmaması

Arctic markasının çok iyi olduğunu duymustum ama ARGB olmaması üzdü.

Fan kiti en fazla 350 370 arası.
Kasa önerisi ise bütçem dahili en fazla 650 civarı.

Son düzenleme:
Fanları teker teker söküp deneme yaptım, atmış olduğunuz seti çok beğendim tavsiyeniz için teşekkürler.
MSI Mag Forge 100R,Temperli Cam, 2X A-Rgb Fan , 1X 120Mm Fan Atx, Gaming Bilgisayar Kasası: Amazon.com.tr fan kiti yerine bu kasayı almak daha mı iyi olur sizce? Tek endişem önde toz filtresinin olmaması

Arctic markasının çok iyi olduğunu duymustum ama ARGB olmaması üzdü.

Fan kiti en fazla 350 370 arası.
Kasa önerisi ise bütçem dahili en fazla 650 civarı.
XPG Invader, Fractal Design Focus G serisi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı