Zalman Z11 Neo Nasıl Bir Kasadır?

tarkanbeyaz

Megapat
Daha fazla  
Zalman Z3 Plus kasa ve Corsair CX 80 plus 600w güç kaynağı kombinlemeyi düşünürken, gittiğim Vatan Bilgisayar mağazasında Zalman Z11 Neo 700w kasayı keşfettim ve aldım. Aslında kasa gayet güzel ve verilen parayı kesinlikle hakkediyor. İçindeki güç kaynağı hakkında çok bir bilgi toplayamadım. Isınması, ses sorunu nasıldır bilmiyorum ama 12V altında yazan 696w benim için gayet yeterli idi. Kasaya sahip olup kulllanan arkadaşlardan varsa yapacabilecekleri geribildirimleri bekliyorum.

Başlığı açma nedenim ise, "bu kasa yerine şunu alabilirdin" ya da "bu fiyatlarda bu kasa da gayet iyi olurdu" gibi cümleler kurabilecek arkadaşlardan gelecek tavsiyeler.

Kasanın daha kutusunu açmadım. Verilecek geribildirimler ve tavsiyeler üzerine ya maket bıçağını kapıp bileklerimi kes..(şizofren mod off) Pardon kasayı kutusundan çıkaracağım. ya da yüklendiğim gibi gerisin geri götürüp, tavsiyelerden daha çok hoşuma giden diğer modeli alıp eve döneceğim.

Şimdiden teşekkürler.

Bu kasaya göre bence iyi bir inceleme yapan arkadaş var. @Birol Topcu. İnternete Zalman Z11 Neo yaz, videolar kısmında Birol Topcunun yüklediği video var. Detaylı incelemesini yapıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı