Zalman Z3 Plus Fan Bağlantısı

Teşekkürler , birde kasada 4 senden 1 toplam 5 fan var bunların sesi ve soğutması nasıl z3 plus ta ?

Bu kasadan sipariş vermeden önce tereddütlerim vardi başka yerlerde yazılmış çok sesli, incecik sacdan yapılmış diyorlar yarin gelecek pişman olmam gibi geliyor bana. Sıcaklık değerlerine gayet iyi.

Birde Zalman ın olduğunu göz önüne aldığımızda banada öyle geliyor.

Bu gün kasamı aldım eve geldim montajı bitirdim ve çalıştırdım ardından üst fanların çalışmadığını fark ettim ve gariptir ki kontrolcüden gelen fanlara bağlanacak olan kablolarda 2 şer pin var 3 olması gerekmiyormuydu ?

Merhaba, ben de Zalman z3 plus aldim. Fan bağlantılarını tam olarak nasıl yapacağız anlamadım. Daha önceden PC toplama deneyimim yok. Anakartim msi H97m-g43. 2 adet 4 pinli sysfan girişi var. Öndeki fanı doğrudan güç kaynağına bağlıyorum onda sorun yok. Üstteki 2 fanı kontrolcuden gelen kablolara, arkadaki fani da anakarttaki girise mi baglayacagim?

@Barış ÖZER

Son düzenleme:
bende önceki 3 pin girişli olduğu için onu anakarta taktim üsttekileri kontrolcüye taktim kontrolcüyü psu ya taktim arkadakini direk psu ya taktım.

Bende bu kasadan kullanıyorum psudan molex çıkışı yok ve fan kontrolü için gerekli 2 bağlantı kablosunu fanlara bağladığımda fanlar hiç çalışmıyor sorun nedir acaba ve molex bağlantısı gerekli mi ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı