Zalman Z3 Plus için Akasa Flexa P5 Fan Çoklayıcı

SLauGHTeRTR

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Akasa Flexa P5 5 Çıkışlı, Özel Kılıflı Pwm Fan Çoklayıcı Kablo - n11.com

Kasamda solda 1 üstte 2 ve önde 2 olmak üzere 5 adet fan var. Bunların 1 tanesi anakartta takılı. Diğer 4 molex kablosuyla PSU takılı. Bende asus anakart var. Fan expert programıyla soldaki fanı ve CPU fanını ayarladım ama diğer 4 fan kafalarına göre takılıyor :) Bunların hepsini anakartta nasıl bağlarım? Yukarda önerdiğim kablo ile bağlamam mümkün mü? Tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Kasamda solda 1 üstte 2 ve önde 2 olmak üzere 5 adet fan var. Bunların 1 tanesi anakartta takılı. Diğer 4 molex kablosuyla PSU takılı. Bende asus anakart var. Fan expert programıyla soldaki fanı ve CPU fanını ayarladım ama diğer 4 fan kafalarına göre takılıyor :) Bunların hepsini anakartta nasıl bağlarım? Yukarda önerdiğim kablo ile bağlamam mümkün mü? Tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Çok merak ettiğim bir konu var. Kullandığınız kasadan kullanıyorum. Bazı kaynaklar üstte 2 sağda 1 solda 1 olarak veriyor fan sayısını. Bazen önde 2 üste 2 arkada 1 olarak görüyorum. Siz ön tarafa takfiyemi yaptınız ? Yoksa aldığınızda önde 2 fan ilemi geldi.

Çok merak ettiğim bir konu var. Kullandığınız kasadan kullanıyorum. Bazı kaynaklar üstte 2 sağda 1 solda 1 olarak veriyor fan sayısını. Bazen önde 2 üste 2 arkada 1 olarak görüyorum. Siz ön tarafa takfiyemi yaptınız ? Yoksa aldığınızda önde 2 fan ilemi geldi.
Merhaba daha önce Zalman Z3 Plus kullandım, sorunuzu cevaplayayım. 2 tane üstte 1 arkada 1 de önde ( Mavi ledli ) olarak geliyor.

Fanlarımı akasa viper ile degistiriyorum. Bir tane aldım deneme amaçlı gayet sessiz ve hızlı. Diğer 4 fanıda onunla değistiricem. O zaman hepsinin kontrolünü saglarım diye düsünüyorum. Asus fan yazılımı sayesinde otomatik ayarlıyor hızlarını.
Ben bu kabloyu alırsam nereye takacağım. İşlemci fanını taktıgım yere mi? Yoksa Arka tarafta olan fanı taktıgım yere mi?

Anakartım Asus B150M Pro Gaming

Bende bazen önde 2 tane olan kullanıcıları görüyorum bazı internet kaynaklarıda önde 2 tane gösteriyor merak etmiştim.

Fanların yerlerini degistirebiliyorsun. Üst ve ön kapak acılıyor.

Fanların bağlantısı önemli eğer sadece molex bağlantıya sahipse o kablo işe yaramayacaktır.

Üstteki mesajı size yazdım. Yardım ederseniz sevinirim :)

Fanlarımı akasa viper ile degistiriyorum. Bir tane aldım deneme amaçlı gayet sessiz ve hızlı. Diğer 4 fanıda onunla değistiricem. O zaman hepsinin kontrolünü saglarım diye düsünüyorum. Asus fan yazılımı sayesinde otomatik ayarlıyor hızlarını.
Ben bu kabloyu alırsam nereye takacağım. İşlemci fanını taktıgım yere mi? Yoksa Arka tarafta olan fanı taktıgım yere mi?

Anakartım Asus B150M Pro Gaming

Fanların yerlerini degistirebiliyorsun. Üst ve ön kapak acılıyor.

Üstteki mesajı size yazdım. Yardım ederseniz sevinirim :)
System Fan kısmına takacaksın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı