Zalman Z3 Plus veya Aerocool Gt-a

Mertcan Koç

Hectopat
Yer
Maltepe
Daha fazla  
Meslek
Metalurjist
Zalman z3 kullanıyorum. Aerocool yerine kesinlike zalman z3 al, paran varsa corsair carbide 200r veya 300r var. Zalman z3 kasa hakkında sorularınız varsa cevaplarım.

Zalman z3 kullanıyorum. Aerocool yerine kesinlike zalman z3 al, paran varsa corsair carbide 200r veya 300r var. Zalman z3 kasa hakkında sorularınız varsa cevaplarım.
Hocam hava akışı nasıl? Forumlarda içinin çok dar olduğundan bahsedilmiş. Fanlar sesli denmiş birkaç yerde. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kasanın fanları gayet iyi ve sessiz. İşlemcim %32 O.C tam kullanımda 60C ekran kartı tam kullanımda 60C sessiz ve güzel bi kasa ama öyle çok büyük bi kasa beklemeyin beklediğimden daha küçük çıktı ama onun haricinde bir şikayetim yok.

Hocam hava akışı nasıl? Forumlarda içinin çok dar olduğundan bahsedilmiş. Fanlar sesli denmiş birkaç yerde. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hava akışı gayet iyi önde bir üstte 2 arkada bir olmak üzere 4 fanla geliyor. Buna ek olarak istersen öne bir tane fan ekleyebilirisin. Fan kesinlikle sesli değil gayet normal ses düzeyinde çalışıyor. Ben bu kasayı kullanıyorum diye söylemiyorum bunları. Almadan önce ben de bakmıştım böyle detaylara :). Bu fiyata alınabilecek en iyi kasadır için rahat alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı