Zalman ZM60-LE PSU koku sorunu

Makaleler
1
Zalman kasa aldım ve içinde ZM600-LE PSU vardı. İçinde beyaz sakız gibi bir şey vardı ve kokuyordu. Bunlar nedir, ne işe yarar, zararı var mıdır?

67a4aefa-1fd4-4f17-a78e-dd93c8ca61e6.jpg 551acab6-e2bf-48f4-8aa7-5fcacbb2f329.jpg 08b2711c-1fe6-46bd-84ae-fd9b0374bf89.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Isıya dayanıklı silikonlar onlar. Titreşim durumunda parçaların titreşerek kısa devre yapmaması için oradalar. Yani onların orda olmaması daha kötü bir şey.

Koku dışında yanma gibi sıkıntılar çıkartır mı?Koku dışında zararı olur mu?

"Isıya dayanıklı"

Dostum tabiki zararı olmaz. Olacak olsaydı firma onu oraya sıkmazdı. Sıfır ise kokması normaldir silikonun zamanla fan temizler o kokuyu. Yanık kokusu geliyorsa, garantiyle görüşün. Değişim talebi isteyin hatta aldığınız yerden.

Dostum tabiki zararı olmaz. Olacak olsaydı firma onu oraya sıkmazdı. Sıfır ise kokması normaldir silikonun zamanla fan temizler o kokuyu. Yanık kokusu geliyorsa, garantiyle görüşün. Değişim talebi isteyin hatta aldığınız yerden.
Yanık kokusu gelmiyor sadece plastik kokusu geliyor yardımların için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı