Retropatt
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Selam, masaüstü bilgisayarımda Zalman ZM600-LX modeline sahip güç kaynağı kullanıyorum. Ancak yaklaşık 1-2 yıldır içinde dönen fan gürültüsünden dolayı inanılmaz derecede huzursuzum. İçini açıp ortasındaki tıpa vasıtasıyla, sıvı gress katı gress WD40 gibi yağlayıcı yöntemlerini denesem de özellikle açılıp kapanırken yükselen gürültüyü hiçbir şekilde çözememiş bulunmaktayım.
YouTube'da gördüğüm üzere fan değiştirmeye karar verdim. Ancak ne almam gerektiğini bilmiyorum. Amazon da 30 liralık bir hediye çekim var, bunu yine 50 lira gibi bir bütçeye de tamamlayarak bana bir fan önerisinde bulunabilir misiniz?
Ek olarak içindeki fan 2 pinli anladığım kadarıyla, çift kablo var benim hangisinden almam gerekiyor? Ek olarak da fan büyüklüğü kaç mm olmalı yorumlarınızı bekliyorum.
YouTube'da gördüğüm üzere fan değiştirmeye karar verdim. Ancak ne almam gerektiğini bilmiyorum. Amazon da 30 liralık bir hediye çekim var, bunu yine 50 lira gibi bir bütçeye de tamamlayarak bana bir fan önerisinde bulunabilir misiniz?
Ek olarak içindeki fan 2 pinli anladığım kadarıyla, çift kablo var benim hangisinden almam gerekiyor? Ek olarak da fan büyüklüğü kaç mm olmalı yorumlarınızı bekliyorum.