Zalman ZM600-txıı 600W PSU yeter mi?

Ya arkadaşlar sizden isteğim şu orta halli 450 lira bütçede 600 Watt bir PSU önerin diyorum siz illa şu koruma bu diyoprsunuz tamam alternatif bir şey istiyorum ben yaklaşık 1 senedir 16 saat sertifikasız korumasız 220 Watt Everest PSU da oyun oynuyorum bir sıkıntı çıkmadı bana alternatif olarak bir tane 600 Watt PSU önerinde işimize bakalım.
Ya arkadaşlar sizden isteğim şu orta halli 450 lira bütçede 600 Watt bir PSU önerin diyorum siz illa şu koruma bu diyoprsunuz tamam alternatif bir şey istiyorum ben yaklaşık 1 senedir 16 saat sertifikasız korumasız 220 Watt Everest PSU da oyun oynuyorum bir sıkıntı çıkmadı bana alternatif olarak bir tane 600 Watt PSU önerinde işimize bakalım.

Zaten o phylonu aklımda acil alacak olursam bir şey önerin diyorum anlamadınız herhalde.

Cidden şu konuya vakit ayırdığıma üzüldüm. Gidin SHP650 alın. Umurumda bile değil. Burada yardımcı olmaya çalışıyoruz, konu sahibi ise bizi tersliyor.

Sizi göz ardı listeme aldım, konuyu da takipten çıktım. İyi forumlar
güle güle bende size bir şey anlatma çabama verdiğim zamana üzüldüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı