Yeni bir yazılım dili öğren.Arkadaşlar hafta sonu yeni telefon alacağım ama çok sabırsızlanıyorum ve zamanın hızlı geçmesini istiyorum. Okulda olacağım. Ne yapabilirim?
Knk acele işe şeytan girer bekle biraz boşver başka şeylerle ilgilen sürekli onu kafana takıp sabırsızlanırsan acele işe şeytan girer knk boşver başka şeylerle ilgilen sürekli sabırsızlanırsan bişe olursa moralin 0 olur direk.Arkadaşlar hafta sonu yeni telefon alacağım ama çok sabırsızlanıyorum ve zamanın hızlı geçmesini istiyorum. Okulda olacağım. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar hafta sonu yeni telefon alacağım ama çok sabırsızlanıyorum ve zamanın hızlı geçmesini istiyorum. Okulda olacağım. Ne yapabilirim?
Geçen yıl yeni tabletimin kargodan gelmesini tam 2 hafta bekledim. Çok az süre olmasına rağmen kafayı yiyordumArkadaşlar hafta sonu yeni telefon alacağım ama çok sabırsızlanıyorum ve zamanın hızlı geçmesini istiyorum. Okulda olacağım. Ne yapabilirim?
okulda nasıl yapacağım ki?Yeni bir yazılım dili öğren.
aklıma getirdin sendeGeçen yıl yeni tabletimin kargodan gelmesini tam 2 hafta bekledim. Çok az süre olmasına rağmen kafayı yiyordum. Açıkcası öyle çok yapabileceğin birşey yok, ben oturup tablet hakkında ne var ne yok bütün incelemeleri izlemiştim Youtube'dan. Okulda olacağından bahsettin. Artık şu saatlerde okulda kimse olmaz. Şu ana kadar okulda hiç yapmadığın şeyleri yapmayı dene veya hiç girmediğin, girmeye korktuğun şeyleri dene. Elinde kablosuz oyun kolu varsa okula götür akıllı tahtaya falan bağla. Zamanında okulda öğretmen olmaz diye 3 kişi laptopları ve kolları getirip akıllı tahtaya bağlayıp akşama kadar PES oynamıştık, belki öyle birşey denersin.
Turuncu siteyi bence açmayınokulda nasıl yapacağım ki?
aklıma getirdin sendebir keresinde arkadaşım flaş bellekten vpn programı indirmişti okul pcsinden turuncu siteyi açmıştı
üstünden 2 sene geçmiş hocam hala dün gibi geliyorTuruncu siteyi bence açmayınİnternet sağlayıcıları genel olarak VPN olsun olmasın ne yaptığınızı görüyor diye biliyorum. Başınız derde girmesin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.