Zaman yolcusu muyuz?

O zaman zamanda yolculuk yapmış mı oluyoruz?

Evren sürekli genişliyor, çok gelişmiş bir ırk, medeniyet, koloni belkide gezende cirit atıyor.
İşte burada Büyük Filtre işin içine giriyor. Bende ortaya bir soru atıyorum. Biz Büyük Filtre'yi aşan şanslı varlıklardan mıyız? Yoksa daha filtreden geçmedik mi?

Ben inancım gereği Büyük Filtre'yi aştığımızı düşünüyorum. Ama unutmayın burası bilim konusu. O yüzden lütfen işin içine inancımı katmayın. Kendi düşüncenizi yazın. Benim düşüncem bu.

Bakın tekrar yazıyorum. Konu bilim konusu. İslam-Bilim tartışması yapmayın. Ben sadece sebebimi yazdım. Daha fazla deşmeye gerek yok.

Eğer yalnız değilsek o zaman "herkes nerede ?"
Belki de yanımızdalar, bizim göremeyeceğimiz formda da olabilir. Bizden daha ilkel ya da gözle görülebilir formları da olmayabilir.Çok gelişmiş olup gezegenleri atmosferi geçmelerine izin vermemiş de olabilir. Pek çok olasılık var.

Kimse din ile ilgili bir şey yazmadı ki niye böyle yorum yaptın?
Din ile ilgili yorum yapılmadan önce yazim mi dedin?

Kimse din ile ilgili bir şey yazmadı ki niye böyle yorum yaptın?
Din ile ilgili yorum yapılmadan önce yazim mi dedin?
Bu forumda kaç tane bilim konusu okudunuz bilmiyorum ama konular bir yerden sonra ironik bir şekilde İslam-Bilim tartışmasına dönüyor.

İnandığım şeye saman adam diyeni bile gördüm. Alaya bağlıyorlar, olur olmadık yerlere geliyor konu. Gene öyle olmasını istemiyorum. Konu bilim, bilim üzerinden gidelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…