Zamanın çok hızlı geçmesi

Normal mi bilmiyorum ama herkes için zaman hızlı. Daha perşembe hasta olmuştum saat 9'du yemek ye biraz oyun oyna biraz telefon bir baktım saat 9'a geliyor. Yani zaman akıp geçiyor arkadaşlar o yüzden zamanı iyi değerlendirin. Boş şeylere kafa yormayın çünkü zaman harcamaya vaktimiz yok.

Zaman görecelidir, dersteyken 40dk geçmez aceleniz varsa 3 saat 15 dk gibi geçer. Sen şimdi bu konuda stress yaparsan zamanı iyi kullanamazsın. Eğer yapıyorsan yapma. Ne yaptığınız veya yapacağınız net ve düzgün bir planınız yoksa zaman çok çabuk ve boşa geçer.

Onun yerine elinde kalan zamana uygun güzel bir program yap ve onu takip et. Günlük hedefler belirler ve onları tamamlayarak gidersen zaman konusunda kendini çok daha iyi hissedeceksin.

2020 den sonrası nasıl geçti anlamadım. 2020 de pandemi de dersleri sallarken arkada oyun oynuyordum, şimdi 2 haftaya YKS gireceğim. zaman öyle böyle hızlı geçmiyor
Yaşlandıkça zaman hızlı geçer.
10 yaşındayken 1 sene yaşamının %10'u olurken 50 yaşındayken 1 sene %2,5'u oluyor, benim bildiğim bundan kaynaklanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı