Zamanında Casper Bilgisayarı Olan Kimler Var?

Ben hala kullanıyorum :)
Ki şirketimizdeki bütün bilgisayarlar Casper.
Bir Technopat kullanıcısı olarak şirketteki ilk günümü tahmin edemezsiniz 😉

Aslına bakacak olursak her ne kadar donanım olarak çöp olsa da Windows özelleştirmesi sayesinde bunun da karşısına çıkabildim.
Her ne kadar kapandığı için işlemciyi %30 downlock etmiş olsam da 😅

Hiç marka bilgisayarım olmadı. En azından benim hatırladığım dönemlerde.Babam hep bilgisayar işleriyle ilgilenirdi. Senelerdir toplama bilgisayarlar ile devam ederim. Belki 2000 öncesinde IBM gibi belli başlı markaların bilgisayarlarını kullanmış olabilirim. Casper veya başka marka olsun, hepsinin kısıtlayıcılığı ve marka dolayısıyla abartı fiyatı var. Buna ben katlanamıyorum.

Tam ismini, cismini bulamasam da şu tür bir Casper Ultrabook'um hala var:
images (8).jpg

i5 4210m 4 GB RAM 120 GB SSD (Ben ekledim) özellikli bir laptop. Açıkçası Office programlarını açtığı için bana yetiyor.

Haftanın 3 günü yanımda olması lazım. Adamlar Ultrabook ayağına öyle bir malzemeden çalmış ki bir gün çantamda ikiye ayrılacak.

Bir ara da batarya alıp değiştirmek lazım.

Aah ah. LoL'de 60fps oynarken ve çoğu oyuna rahatça girerken bir gün bilgisayar mavi ekran verdi. Korktum hemen açıldıktan sonra kapattım. 2 gün oldu açtım masumca LoL oynuyorum yine. 2 veya 3 el attım. Arkadaşlarım geldi beraber girecektik. 3v3 girdik birde ne olsun ? FPS dropları ... Anlamadım ilkten devam ettim 1 drop 2 drop 3 drop. 1 gün geçti ve artık bilgisayarım LoL'den 20fps alan bir bilgisayara dönüştü. 1 sene öyle kullandım maddi sıkıntılar yüzünden. Taa ki yeni bilgisayar toplayana kadar Casper laptobumda Minecraft bile oynayamıyordum. Laptopu 6. sınıftan 10. sınıfın başına kadar kullandım. Ne günlerim geçti onun ile. Bazen özleyip açarım ve biraz nostalji yaparım :D Şu an 12. sınıfım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı