Zamlanmış CS:GO Prime alınır mı?

Finn03

Hectopat
Daha fazla  
Zamlanmis hali 394 küsur lira. Nays ile alinca 320 lira civarina geliyor. Hala almaya değer mi? Ya da oyunu hediye ederek satan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki de alınır. İleride zamlanır ama ucuzlamaz. Bugün alacağınız herhangi bir şeyi yarından daha ucuza almış olursunuz bu ülkede. Parasını bir süre sonra çıkartacak zaten.

Oyun CS:GO sonuçta. Kasa düşürerek bile oyunun parasını belli bir süre sonra çıkarıyorsun. 10-20 saat oynanıp bırakılacak oyun olsa değmez derim de, her oyuncunun neredeyse 500 saati var minimum oyunda. Benim 5000'den fazla saatim var. :D

Sistemi falan yeni topladim kasa düşürüp parasini çıkarmayı düşünüyorum ama insan yeni zamlaninca alasi gelmiyor.

@Finn03 Al gitsin. 400 TL bir oyun için pahalı olduğu doğru. Ama oyunların genel olarak fiyatına bakıldığı zaman da ucuz olduğu gerçeği de var. :D O da Türkiye'nin gerçekleri.

Yeni sistemde RDR 2 oynamamak istiyordum hayal oldu en basit oyunlar bile 100 TL oldu

Nays ile alınca 310 TL mi ne eve gidince hemen alayim bari zaten CS 2 de cikacak.

CS 2 çıkınca 500 TL olur o CS 2 de skinler falanda çok zamlanacak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı