Zamlara inat: iPhone XS 2023 yılında alınır mı?

iPhone modellerini böyle tek tek incelerseniz tatlı bir şey çıkabilir ortaya
Aklımda olan o zaten de işte fırsat buldukça yazabiliyoruz hayattan falan.
Eline emeğine sağlık. Güzel bir yazı olmuş. şahsi fikrim 3 yıllık bir kullanım için XS günümüzde alınabilecek bir cihaz.

Aynısını 12 Pro için bekliyorum.
12 Pro için konum vardı zaten ama kullanıcı deneyimlerimle ilgili. Yine de ayrı bir konu yapılabilir pek tabii.
Aynı paraya sırf IOS deneyimlemek için daha kötü bir telefon almak ayrı bir ironi.
Zevk ve alışkanlık meselesi. Kimisi Android'e alışkın değildir ve model yükseltmek istiyordur 6S gibi cihazlardan. Bu gibi senaryolara uygun bir konu hazırladım bende. Yoksa isteyen tabii ki Android'e yönelebilir. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Elinize sağlık, güzel inceleme. Dediğiniz gibi hiç Android kullanmamış, kullanmak istemeyen ve model yükseltmek isteyen biri için iyi bir seçenek fakat Android deneyimi olup, Android ile problemi olmayan ve arada kalan insanlar için bence kötü bir seçenek.

Güncelleme işini katmazsak 11 ile ne farkları vardır? Aradaki 3-5 bin TL ye değer mi? He bir de yakalamışken bu deji batarya taktigimiz bir Apple'da pilin ömrüne bakabilir miyiz?

Güncelleme işini katmazsak 11 ile ne farkları vardır? Aradaki 3-5 bin TL ye değer mi? He bir de yakalamışken bu deji batarya taktigimiz bir Apple'da pilin ömrüne bakabilir miyiz?
11 ile arasında donanımsal farklar var. XS'de A12 çipset varken 11'de bu A13 ile değiştirildi. A13 Bionic aynı A12 gibi 7nm ancak daha gelişmişi. Şahsen OLED ekran ve çelik kasa gibi dertleriniz yoksa 11 daha iyi. Donanımsal açıdan XS'e üstünlük kuruyor çünkü. Kamera da ise XS'in en büyük eksisi gece modu. Onun dışında telefoto kamera 11'de olmadığı için XS'den daha kötü porte fotoğraflar çekiyor.

Maalesef yan sanayi bataryaların pil ömrü bilgisi düşmüyor cihaza. Apple tarafından bu konuda bir kısıtlama söz konusu ancak bilgisayardan 3UTools gibi uygulamalar yardımıyla öğrenebilirsiniz.

Hocam değerli yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim, daha sonrasında android özellikle de aşırı aşırı kötü bir kameradan bile geçecegim için profesyonel fotoğraf makinesiyle çekiyor gibi olurum herhalde. Gece çektiği fotoğrafları gördüm XS'in gece evet iş yapmıyor ama bir nebze de olsa iş görüyor. Onun dışında gündüzleri gayet iyi diyebiliriz sizin de dediğiniz gibi. Valla para biriktirmeye devam. Artık bütçe neye yeterse. 2 si de alinabilirlik açısından hele hele Android'de geçeceğim ve bir kez olsun Apple tadını alayım kameraya bakayım diye düşündüğüm için 2 si de tatmin edecektir diye düşünüyorum. Bana iyi para biriktirmeler size de iyi günler.

Burada 12 sonrası alınmaz diyen arkadaşla var bende 11 var hala taş gibi 2 sene daha götürür IPhone'larda güncelleme önemlidir XR bile götürebilir 2 sene idare eder rahatça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…