Zamlara inat: iPhone XS 2023 yılında alınır mı?

Hocam 13000 TL'ye bulsam bende alırım kutulu faturalı bir şekilde mi aldınız?
Faturası yoktu da kutusu vardı. Imeı sorguladık TR cihazı. Pilide 79 du o şekil aldık.

İçi açılmış mı, pil yüzdesi kaç bunlar da önemli. Adam telefoncu sanırsam. Düşeceğini sanmıyorum. Onun dışında XA MAX 11 den daha iyi bir ekrana sahip, (oled) birazcık daha iyi bataryaya sahip, biraz daha büyük ekrana sahip. Ana kamerada belki eşit olabilirler ama gece çekimlerinde gece modu geldiği 11 çok daha iyi. Güncelleme ve işlemci kısımında da 11 önde. Satarkebde 11 XSM göre daha hızlı satılır. Para çıkıyorsa tabikide her zaman üstüne koymak en iyisi. Şayet bana 12 de yeter ama param olduğu için 13 aldım. Onun dışında da XS MAX te üzmez. Telefonu kullanım amacın ne olacak?

Hocam bilgisayarım gayet iyi telefon olarak mesajlaşma Instagram ve arama üzerine olacak genellikle oyun filan oynanmayacak. Şu an Redmi Note 8 kullanıyorum sıkıldım bir IOS'a geçesim var da o yüzden.

Hocam bilgisayarım gayet iyi telefon olarak mesajlaşma instagram ve arama üzerine olacak genellikle oyun filan oynanmayacak. Şu an Redmi Note 8 kullanıyorum sıkıldım bir IOS'a geçesim var da o yüzden.
Benim en çok istediğim telefon 13 ten de çok Redmi Note 8'di. Teknosa çalışanının övmesi ile tecno alıp hayata küstüm sonra hırs yapıp 3 ay çalışıp iphone 13 aldım. Ama sana samimi söylüyorum redmi note8 im olsa telefon değişmezdim. iPhone çok güzel bir telefon. 6S de 7 de SE 2020 de 11 de 13 te kullanma, inceleme fırsatım oldu çok güzel telefonlar eyvallah ama çoookta geçmeye gerek yokmuş gibi. Hız ve fotoğraf açısından çağ atladım ben alım satım yapıyorum çok işime yarıyor kamerası falan ama aç geziyorum bu telefona 40.00 versiğim için.

Redmi Note 8 evet iş görüyor ama ben telefonu düşürüp kırdım neredeyse kullanılmaz hale geldi o yüzden telefon değiştirmek istiyorum. Telefon değiştireceğim içinde IOS'a geçeyim değişiklik olsun istiyorum. Sonuçta bir telefon almam gerekecek ben sadece 1 telefon kullandığım için çok fazla bir bilgim yok. Hele IPhone'larda hiç bilgim yok umarım sizde beni anlamışsınızdır. Ve az önce siz yanıt vermeden hemen önce bu satıcının profiline girdim ve iPhone 11'i uygun fiyatta gördüm sizce ne yapayım bütçemi biraz aşıyor ama alabileceğimi düşünüyorum hafta içi okul çıkışı gidebilirim pazarlık ile 11'e çekersemde tadından yenmez. Değerli vaktinizi bana ayırdığınız için ayrıca teşekkür ederim. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-pil-83-hatasiz-cihaz-12.499-1205810344/detay

Fiyatının uygun olması ekranının değişmiş olması. Bu ve bunun gibi telefonlardan uzak durmanı tavsiye ederim. Ekran değilince ne değişir diyorsan. 2-3 önemli unsur var.

1- Ekran tazeleme hızı düşük olur ekran yabaş izlenimi verir.

2- Doğal olarak her ürünün orijinali en iyisidir.

3- Satarken sen de cüzi fiyattan satmak zorunda kalırsın.

Anladım hocam teşekkürler o zaman ben telefona gidip bir bakayım ekranı nasıl diye deneyimliyeyim ondan sonra sizi etiketleyip konu açarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…