Zamlardan sonra iPhone 13 alınır mı?

Paranız varsa alınır ama cidden o kadar fiyat ben veremezdim. S21 FE veya S21+ falan alırdım. Ancak para sorunu yoksa iPhone 13 uzun yıllar kafanız rahat gider.

Paranız varsa alınır ama cidden o kadar fiyat ben veremezdim. S21 FE veya S21+ falan alırdım. Ancak para sorunu yoksa iPhone 13 uzun yıllar kafanız rahat gider.
Yahu her telefon tavsiyesi altına FE cihaz tavsiye etmekten ne zaman vazgeçeceksiniz, adam iPhone 11-13 arasında gidip geliyorum diyor sizin tavsiyeniz FE mi yani. S22 Ultra falan tavsiye edeceksiniz sandım ben de.

iphone 13 alacak parası olan biri zaten koyar parasını alır. Zam dediğiniz şey size koyacak miktarlarda ise neden iphone 13 alıyorsunuz? Zamları geçtim ülkenin bir yıl sonraki ekonomik durumunu düşünerek erteleyebileceğiniz bir satın alma tercihi ise bu neden iphone 13 alıyorsunuz? Yani neresinden baksak mantık hatası.

Yahu her telefon tavsiyesi altına FE cihaz tavsiye etmekten ne zaman vazgeçeceksiniz, adam iPhone 11-13 arasında gidip geliyorum diyor sizin tavsiyeniz FE mi yani. S22 Ultra falan tavsiye edeceksiniz sandım ben de.

“Ben olsam” dedim. Hiçbir telefonun o kadar yüksek fiyatları haketmediğini düşündüğüm için. Ya anlamanızda bir problem var ya da yanlış anladınız bilmiyorum. Tam okursanız zaten bütçe sorunu yoksa alması gereken telefonun iPhone 13 olduğunu belirtmişim.Ayrıca bana göre S22 serisi de fiyatını haketmiyor.

“Ben olsam” dedim. Hiçbir telefonun o kadar yüksek fiyatları haketmediğini düşündüğüm için. Ya anlamanızda bir problem var ya da yanlış anladınız bilmiyorum. Tam okursanız zaten bütçesi sorunu yoksa alması gereken telefonun iPhone 13 olduğunu belirtmişim.Ayrıca bana göre S22 serisi de fiyatını haketmiyor.
Konu çok açık, "daha ucuz telefon almalı mıyım" diye sormuyor, 11 mi 13 mü diyor. Sizin anlama sorununuz var ki her konuya gidip gelip FE alın yazıyorsunuz, forumun bütün cihaz öneri konuları FE tavsiyesi dolu.

Konu çok açık, "daha ucuz telefon almalı mıyım" diye sormuyor, 11 mi 13 mü diyor. Sizin anlama sorununuz var ki her konuya gidip gelip FE alın yazıyorsunuz, forumun bütün cihaz öneri konuları FE tavsiyesi dolu.
Daha önce Hiçbir yerde FE önermedim.Son 2-3 haftadır da hiçbir telefon konusuna mesaj yazmadım.Konu istediği kadar açık olsun ben başta kendi fikrimi belirttim ardından da konuya cevap olarak 13 alması gerektiğini belirttim.
Şaka gibi…
Ayrıca mesajımda bütçe sorunu yoksa uzun yıllar kafanız rahat 13 götürür dememinde sebebi şu:
11’e 15bin verilmesindense EĞER bütçede sıkışma olmuyorsa 6 bin koyup 13 almanın çok daha mantıklı olması.Bu sebeple 11’den bahsetmedim bile direkt 13 alınması gerektiğini söyledim.

Fiyatlarını bilmiyorum ama 12 Pro veya Pro Max'de alternatif olabilir.

Butcemi fazlasiyla açıyor.

Hocam aslında para sorunu var ama bu telefonu 5 5 yıl boyunca kullanacağım için iyi bir şey olsun istiyorum.

11 ve 12 serisine karşı özellikle fotoğrafçılık tarafında ciddi iyileştirmeler var. Mobil fotoğrafçılığa ilgi duyuyorsanız ve bütçeniz el veriyor ise bence alınır. Ancak normal bir kullanıcı için 1-2 fazladan güncelleme için o kadar yüksek fiyat farkı verilir mi tartışılır?

11 ve 12 arasında kamera geliştirmesi gerçekten fark ediyor. iPhone 13'e bütçe yetmiyorsa bile 12 alınması daha mantıklı geliyor.

iPhone 13 alacak parası olan biri zaten koyar parasını alır. Zam dediğiniz şey size koyacak miktarlarda ise neden iPhone 13 alıyorsunuz? Zamları geçtim ülkenin bir yıl sonraki ekonomik durumunu düşünerek erteleyebileceğiniz bir satın alma tercihi ise bu neden iPhone 13 alıyorsunuz? Yani neresinden baksak mantık hatası.

1. iPhone 13 butcemi aslında aşıyor ama yine de üstüne koyup alacağım çünkü kalite lazim uzun süre kullanmak istiyorum
2. 2 ayda 2 bin lira zamlandi insan bunu görünce koyuyor tabii.
3. telefonu ertelemeyecgim bugün sipariş vereceğim ama 1 yıl sonra fiyatlari çok artmış olur mu iyi ki almışım der miyim veya keşke butcemi arttırıp mi alsaydım dememek için soruyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı