cs2 çıkınca pahalanacaktır. en iyisi şimdi alayım ben onu ahhahaahaOynayacaksanız alın. Hazır CS2'de çıkacak. CS2'den sonra zam yapabilirler yine. Ben zamanında indirimle 12 liraya almıştım 5 liralık harçlığımı biriktirip. Hey yavrum hey...
cs2 çıkınca pahalanacaktır. en iyisi şimdi alayım ben onu ahhahaahaOynayacaksanız alın. Hazır CS2'de çıkacak. CS2'den sonra zam yapabilirler yine. Ben zamanında indirimle 12 liraya almıştım 5 liralık harçlığımı biriktirip. Hey yavrum hey...
Kaynak paylaştığın siteyi hayatımda görmedim. Sitede reklam/içerik oranı %80 ile reklamların üstünlüğünde. Clickbait olduğunu düşünüyorum.
Şaka gibi değilmi 12 tl. Hogwarsı alıcam öncelik o bende sende varmı varsa optimizisyon nasıl düzeldi mi saat gömülürmü hayranıyımda.Oynayacaksanız alın. Hazır CS2'de çıkacak. CS2'den sonra zam yapabilirler yine. Ben zamanında indirimle 12 liraya almıştım 5 liralık harçlığımı biriktirip. Hey yavrum hey...
Valla bende zamanında Witcher 3'ü 15 tl ye kapatmıştım.Kenarda dursun oynarız diyorduk.RDR 2'yi 90 TL iken sırf Epic'te diye burun kıvıranlara selam olsun.
Doları kaç almışlar ya öyle? 60 dolar 1560 lira yapıyor şuan.RDR2 2.300 mü? Bayılacağım şimdi.
Dostlarım Instagram'da gördüm. Haber kaynağını alta bırakıyorum. Sizce olası mı? Açıkçası beni çok etkilemeyecek çünkü burada sevdiğim tüm oyunlara sahibim.
Eki Görüntüle 1838200
Haber kaynağı: Steam'in Türkiye Fiyatlarına Büyük Zam Gelebilir! -
Kesinlikle alınırKalbim durdu cs alınır mı ne dersiniz
Epicte 50 tl aldım rdr2 şaka gibi yanında origins aldım birde 90 geldi heralde ikisiRDR 2'yi 90 TL iken sırf Epic'te diye burun kıvıranlara selam olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.