Steam Zamları gerçek mi?

Ben hep korsan oynadığım için beni etkilemeyecek zamlar.

Lakin şu haberi birilerinin oturma organından sallayarak yaptığını anlamak için basit bir mantık yeterli. Steam doları 20 TL olarak alıp buna göre fiyatlandırma yapsa Arjantin seviyesinden Belçika seviyesine zıplarız. Dolar 30 TL barajını kırıp 35'e doğru yol almadan %100'lük bir artış mümkün olamaz.
Hangi siteyi kullanıyorsun her türlü sorun çıkıcaktır virüs açısından

Hocam Cyberpunk'a bir haftada 2 zam geldi. Bunlar gelse şaşırmam açıkçası.

O zamlar hali hazırda 18-22 TL seviyesinin güncellemeleriydi. Buradan iki kat artamaz, ki RDR2 yalnılmıyorsam TL 15-16'larda gezerken bu yeni fiyatıın almıştı. Yani 25-26 seviyeleri bir 2 kat zam için doğru zemin değil.

Dolar kuru 30 TL'ye geldiğinde bu listenin gerçekleşme ihtimali ancak yüksek bir seviyeye gelir, ki o bile yine yavaş olacaktır.

Nasıl hesapladınız hocam bunu? Doları kaçtan baz aldınız?

Dolardan değil hak ettikleri rakamları açıklıyorum sonuçta ben aldım bana koymaz 2 RDR2 aldım 1 GTA gerisi pek de umurum da değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hangi siteyi kullanıyorsun her türlü sorun çıkıcaktır virüs açısından

Ben 10 senedir korsan kullanıyorum daha sorun çıkmadıysa bundan sonra da pek umrumda değil. Son 3 senede oyunlara dökeceğim parayı korsan oynayarak bir bilgisayar daha alacak parayı topladım, bozulursa da canı sağolsun her donanımı anında yenileriz hamdolsun.

Dolardan değil hak ettikleri rakamları açıklıyorum sonuçta ben aldım bana koymaz 2 RDR2 aldım 1 GTA gerisi pek de umurum da değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben Starfield almak istiyordum ama sanırım 1 aylık Game Pass ile halledeceğim.

Ben 10 senedir korsan kullanıyorum daha sorun çıkmadıysa bundan sonra da pek umrumda değil. Son 3 senede oyunlara dökeceğim parayı korsan oynayarak bir bilgisayar daha alacak parayı topladım, bozulursa da canı sağolsun her donanımı anında yenileriz hamdolsun.
Benim oyun almadaki amacım dümdüz hak yememek hocam. Emek var orda o yüzden alıyorum. Hem save sıkıntım olmuyor cloud sistemleriyle. Bir dosya bozulduğunda tak diye onarıyorum. Durumum olursa her zaman orijinal oyun alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı