GTA 5 en az 1.900 olmalıydı RDR2 en az 2.700
Hangi siteyi kullanıyorsun her türlü sorun çıkıcaktır virüs açısındanBen hep korsan oynadığım için beni etkilemeyecek zamlar.
Lakin şu haberi birilerinin oturma organından sallayarak yaptığını anlamak için basit bir mantık yeterli. Steam doları 20 TL olarak alıp buna göre fiyatlandırma yapsa Arjantin seviyesinden Belçika seviyesine zıplarız. Dolar 30 TL barajını kırıp 35'e doğru yol almadan %100'lük bir artış mümkün olamaz.
Hocam Cyberpunk'a bir haftada 2 zam geldi. Bunlar gelse şaşırmam açıkçası.
Nasıl hesapladınız hocam bunu? Doları kaçtan baz aldınız?
Hangi siteyi kullanıyorsun her türlü sorun çıkıcaktır virüs açısından
Dolardan değil hak ettikleri rakamları açıklıyorum sonuçta ben aldım bana koymaz 2 RDR2 aldım 1 GTA gerisi pek de umurum da değil.
CS geçmişin yoksa çok da bir anlamı yok.Kalbim durdu cs alınır mı ne dersiniz
Ben öyle halledeceğim.Ben Starfield almak istiyordum ama sanırım 1 aylık Game Pass ile halledeceğim.
Benim oyun almadaki amacım dümdüz hak yememek hocam. Emek var orda o yüzden alıyorum. Hem save sıkıntım olmuyor cloud sistemleriyle. Bir dosya bozulduğunda tak diye onarıyorum. Durumum olursa her zaman orijinal oyun alırım.Ben 10 senedir korsan kullanıyorum daha sorun çıkmadıysa bundan sonra da pek umrumda değil. Son 3 senede oyunlara dökeceğim parayı korsan oynayarak bir bilgisayar daha alacak parayı topladım, bozulursa da canı sağolsun her donanımı anında yenileriz hamdolsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.