Steam Zamları gerçek mi?

Benim oyun almadaki amacım dümdüz hak yememek hocam. Emek var orda o yüzden alıyorum. Hem save sıkıntım olmuyor cloud sistemleriyle. Bir dosya bozulduğunda tak diye onarıyorum. Durumum olursa her zaman orijinal oyun alırım.

O konuda tamamen haklısın. Ama ben sınırlı bütçeyi kaliteli donanıma ve gerektiğinde upgrade yapmaya kullanıyorum.

Vaktinde oyunlara para döküp kıytırıp donanımlara, C4'den hallice PSU'lara talim ettik ama maymun gözünü açtı. Türkiye ekonomisinde ikisi bir arada pek gitmiyor birini seçmek gerekli.

Olabilir, olamaz değil. Her şey beklenir. Bence yaz indirimlerinde alabildiğinizi alın. Ben şimdiye kadar güzel bir kütüphane dizdim. RDR 2, The Witcher vs. vs. Ömrüm boyunca bunları oynarım.

Olabilir, olamaz değil. Her şey beklenir. Bence yaz indirimlerinde alabildiğinizi alın. Ben şimdiye kadar güzel bir kütüphane dizdim. RDR 2, The Witcher vs. vs. Ömrüm boyunca bunları oynarım.
Aynı şekilde hocam. 4 yıldır köpek gibi Witcher 3 oynuyorum daha sıkılmadım. Ben ekstradan oyun almayı zaten şuan düşünmüyorum. Sadece eskileri yâd etmek için COD: MW 1,2,3 alacağım. Bir de zamn yemeseydi Starfield'dı işte.

Ben 10 senedir korsan kullanıyorum daha sorun çıkmadıysa bundan sonra da pek umrumda değil. Son 3 senede oyunlara dökeceğim parayı korsan oynayarak bir bilgisayar daha alacak parayı topladım, bozulursa da canı sağolsun her donanımı anında yenileriz hamdolsun.
Oyyy cevap da hazır. Güzel dedin bir şey diyemem mantıksız fiyatlar. Benim almamın sebebi öyle çok oynayan biri değilim hayranı olduğum seriler sadece. Eskiden çok oynardım senin yaptığın yoldan ama şunlarla karşılaştım bilgisayar boştayken bile yük altındaymış gibi çalışırdı. Virüs bulaştı sistem silemedi umursamadım Dc hesabım çalındı geri tuhaf tuhaf olaylar sonrada bıraktım zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
O konuda tamamen haklısın. Ama ben sınırlı bütçeyi kaliteli donanıma ve gerektiğinde upgrade yapmaya kullanıyorum.

Vaktinde oyunlara para döküp kıytırıp donanımlara, C4'den hallice PSU'lara talim ettik ama maymun gözünü açtı. Türkiye ekonomisinde ikisi bir arada pek gitmiyor birini seçmek gerekli.
Kafamı bulandırma benim 😄😄

Hocam korsan oynayacaksanız oynayın. Kimse karışamaz ama bizim Sosyal'de korsan denince darbe sirenleri çalıyor sadece.

O da tuhafmış öyle hard oyun oynamıyorum artık iş güç o yüzden almışken orijinal iyidir.

O da tuafmış öyle hard oyun oynamıyorum artık iş güç o yüzden almışken orijinal iyidir.

Ama yeni kurdan sonra alacağımı zannetmem.

Oyyy cevapta hazır. Güzel dedin birşey diyemem mantıksız fiyatlar. Benim almamın sebebi öyle çok oynuyan biri değilim hayaranı olduğum seriler sadece. Eskiden çok oynardım senin yaptığın yoldan ama şunlarla karşılaştım bilgisayar boştayken bile yük altındaymış gibi çalışırdı. Virüs bulaştı sistem silemedi umursmadım dc hesabım çalındı geri tuaf tuaf olaylar sonrada bıraktım zaten.

O acemi dönemi herkesin başına gelen klasik şeyler, bir formata bakar. Benim sistemim hem boşta ölüm sessizliğinde ve serinliğinde hem de oyun performansım bu donanımlarla olabilecek en iyi seviyesinde.

Neyse konuyu fazla dağıtmayalım, Steam böyle bir zammı TL bir gecede 30'u aşıp gökyüzüne çıkmadığı sürece yapmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı