Selamünaleyküm, Azerbaycan'dan yazıyorum internet hızım çok yavaş ve sorunun internet sağlayıcıda mı yoksa altyapıda mı olduğunu bulamadım. Bilgili olan kardeşlerim sorunun ne olduğunu açıklarsa minnettar olurum.
Hocam ben mi cahilim yoksa bu değerlerden hiç birini okuyamıyorum.Selamünaleyküm, Azerbaycan'dan yazıyorum internet hızım çok yavaş ve sorunun internet sağlayıcıda mı yoksa altyapıda mı olduğunu bulamadım. Bilgili olan kardeşlerim sorunun ne olduğunu açıklarsa minnettar olurum.
5mbps down 0.9 da upload alıyor arkadaş.Hocam ben mi cahilim yoksa bu değerlerden hiç birini okuyamıyorum.
Senin internet şirketinden aldığın hız nedir?5mbps down 0.9 da upload alıyor arkadaş.
İnternet sağlayıcını arayıp konuşman en matıklısı, burada kimse sorunun ne olduğunu servis sağlayıcından daha iyi bilemez.Selamünaleyküm, Azerbaycan'dan yazıyorum internet hızım çok yavaş ve sorunun internet sağlayıcıda mı yoksa altyapıda mı olduğunu bulamadım. Bilgili olan kardeşlerim sorunun ne olduğunu açıklarsa minnettar olurum.
Konunun benim internetimle alakası nedir.Senin internet şirketinden aldığın hız nedir?
Yanlış mesaja alıntı yapmışım üstad kusura bakmaİnternet sağlayıcını arayıp konuşman en matıklısı, burada kimse sorunun ne olduğunu servis sağlayıcından daha iyi bilemez.
Modem, altyapı, kablo, kablosuz mesafe birçok etken var.
Konunun benim internetimle alakası nedir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.