Zayıf kaslı vücut için ne yapılmalı?

Yer
İstanbul
Şu anda 1.88 75 kiloyum yağ oranım %13 salona gidiyorum kalori açığı verip protein ağırlıklı beslenip ağırlık çalışıyorum. Aşağıdaki resimdeki gibi olmam için bulk mu yapmam lazım yoksa şu anki programıma bağlı kalıp karın ve göğüs bölgesindeki yağları eritmem mi gerekli? Bulka girsem çok kaslanırım ama amacım çok büyük olmak değil. Kimisi önce bulka gir 4-5 ay sonra diyet yap dedi kimisi de yağ oranını %10'lara çek 70 kilo ol dedi yardımınızı bekliyorum.

Soldaki benim göğüs ve karın biraz yağlı sağdaki ise hedeflediğim kaslar daha belirgin omuz biraz daha geniş sanırım o 1.83 77 kilo ama yağ oranı az.

Ağırlığa yeni başlayanlar kalori fazlası yapmasa sadece gereken proteini alsa bile 0-10 ay kas kütlesi alabiliyormuş diye okudum.

Dosya Ekleri

• IMG_0415.jpeg
    IMG_0415.jpeg
    415,1 KB · Görüntüleme: 536
  • IMG_0452.jpeg
    IMG_0452.jpeg
    475,1 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:
Gösterdiğin kişinin yağ oranı az değil, nereden baksan %12 %13 var beli ince sadece. Kas kütlesi biraz fazla olduğu için güzel gözüküyor. İlk zamanlar düzgün beslenmesen veya yağ yakmaya çalışırsan azıcık kas kazanımı olabilir, ama sonrasında durur. Hızlı kas kazanımı için clean bulk şart gibi gözüküyor, natural vücut sabır işidir hocam hemen hedeflerine ulaşmaya çalışırsan motivasyonu kaybedersin moralin bozulur. Bu vücutla definasyon yapmanı asla önermem, olan kasının da bir miktarını kaybedebilirsin.

Gösterdiğin kişinin yağ oranı az değil, nereden baksan %12 %13 var beli ince sadece. Kas kütlesi biraz fazla olduğu için güzel gözüküyor. İlk zamanlar düzgün beslenmesen veya yağ yakmaya çalışırsan azıcık kas kazanımı olabilir, ama sonrasında durur. Hızlı kas kazanımı için clean bulk şart gibi gözüküyor, natural vücut sabır işidir hocam hemen hedeflerine ulaşmaya çalışırsan motivasyonu kaybedersin moralin bozulur. Bu vücutla definasyon yapmanı asla önermem, olan kasının da bir miktarını kaybedebilirsin.
700-800 kalori açığında cicibebe veya bisküvi yesem sorun olurmu ? Onu kapatamıyorum zaten bulks girersem 3-4 ay girebilirim okul açılınca zor.

Bide sağdaki kişi %10 yağlı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı