Zayif olunup kickboks yapılırsa kavgada işe yarar mı?

Senan01

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 167 boyunda 15 yasindayim. Kilom 42 zayifim 1 aydir kickboksa gidiyorum. 3-4 aylik gibi bir sure gitsem kavgada şansim olabilir mi? Kavga yanlisi degilim ama bazen kaçinilmaz oluyor.

Faydası olur da hocam şuanki kilonuz çok az, hastalığınız var mı kilo alamama gibi? Yani Allah korusun, biri bir yerinize vursa sakatlık olabilir.

@Senan01 42 kiloyla karşına 60-70 kg en az bir adam çıkacağını düşünürsek kavgada pek şansın olmaz kilo almadan.

Faydası olur da hocam şuanki kilonuz çok az, hastalığınız var mı kilo alamama gibi? Yani Allah korusun, biri bir yerinize vursa sakatlık olabilir.
Yok hasta degilimde kalori hesaplamasi yapmiyorum ondan kaynaklaniyor tesekkur ederim

O kilo ile faydası olmaz.

Arkadaşlar merhaba. 167 boyunda 15 yasindayim. Kilom 42 zayifim 1 aydir kickboksa gidiyorum. 3-4 aylik gibi bir sure gitsem kavgada şansim olabilir mi? Kavga yanlisi degilim ama bazen kaçinilmaz oluyor.
Kickboks ve sokak kavgası apayrı bir şey 60 kilo bir adam kavgada rahatlıkla alır seni.

Kickboxa gitmeye devam et ama kilonuda artırmaya çalış mesela doktora falan görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…