Zayıfım ama yüzüm şişman

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dostlar, boyum 191 ve kilom 84. Anlayacağınız üzere kilom normal ve yağ oranım 19. Geçen sene biraz daha zayıftım ve yüzüm derli topluydu. Yağ oranım karantina da yükseldi ve zar zor düşürmeyi başardım. Fakat bu lanet yanaklar gitmedi. Hayır yağ oranım azaldı kilom düştü ama yanaklarım niye duruyor? Ben bunları nasıl yok edebilirim?

Spor yapabilirsiniz. Ayrıca diyetisyene gitmek nasıl fikir?
Spor yapıyordum önceleri pandemi sonrası bıraktım ve ne olduysa bıraktıktan sonra oldu.
Genetik olarak yanakların şişkinmiş demek ki.
Tam tersi kimsede yok böyle benim ki gibi önceden böyle değildi pandemi sonrası oldu.
Bence o kadar zayıf değilsin ben 1.80e 75 kiloyum bende de yanaklar var bayağı. Kas yap spor yap o yanaklar %10 yağ oranına inmeden tam gitmez.
Zayıflıktan kastım obez veya şişman grubunda değilim dememdi.

Rise haklı, ayrıca vücudun bir yağ kas dengesi vardır maalesef. Vücudunuzda az yağ olsa bile kas oranınız çok düşükse böyle bir görüntü oluşur bu yüzden plates yapan 60 kilo kadın iğne gibi görünürken tüm gün oturan 60 kilo kadın plates topu gibi görünüyor. Spor salonu gibi corona bulaştırıcı şeyler kessinlikle yapmayın ama evinizde en azından kendinize internetten bi program bulup tüm vücut kaslarınızı günde 10 dakka çalıştırsanız sonuç alırsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı