Zayifken spora gidilir mi?

miracvural

Decapat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Tablet :D
Meslek
Öğrenciyiz
17 yasinda 170'den biraz uzunum ve 45 kiloyum ve spora baslamak istiyorum ama zayifken başlarsam gelişemezsin dediler bilgisi olan kişiler yazabilirse cok iyi olur gercekten. Bu isin icinde olanlar bakarsa sevinirim ve diyet içinde tavsiyeye açığım.

17 yasinda 170'den biraz uzunum ve 45 kiloyum ve spora baslamak istiyorum ama zayifken başlarsam gelişemezsin dediler bilgisi olan kişiler yazabilirse cok iyi olur gercekten. Bu isin icinde olanlar bakarsa sevinirim ve diyet içinde tavsiyeye açığım.
Kardiyo yapma. Ağırlık çalış. Sağlam beslen. Kilo alman gerekiyor.

Asıl zayıfken gidilir. Sporun sadece zayıflamak için yapılacağı algısı yıllar öncesinde kaldı. Zayıfsın niye spor yapıyorsun daha da zayıflayacaksın diye düşünmek yanlış olur. Tabi sporla yakacağın kaloriyi geri koyman şartı ile. Ancak böyle çok video var. Yani aşırı zayıfken başlıyor git gide gelişiyor. Kesinlikle başla faydasını çok göreceğini düşünüyorum. Salona gidebilirsen ekstra faydalarını da görürsün tabi imkanın varsa.

Asıl zayıfken gidilir. Sporun sadece zayıflamak için yapılacağı algısı yıllar öncesinde kaldı. Zayıfsın niye spor yapıyorsun daha da zayıflayacaksın diye düşünmek yanlış olur. Tabii sporla yakacağın kaloriyi geri koyman şartı ile. Ancak böyle çok video var. Yani aşırı zayıfken başlıyor gitgide gelişiyor. Kesinlikle başla faydasını çok göreceğini düşünüyorum. Salona gidebilirsen ekstra faydalarını da görürsün tabii imkanın varsa.

Salon buldum da hocalari yok kafana göre yapiyorsun tavsiye lazim bu yüzden.

Salon buldum da hocalari yok kafana göre yapiyorsun tavsiye lazim bu yüzden.
Aç ağırsağlamı veya o tarz kanalları izle öğren. Burada da belki tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirler. İş okul durumuna göre kendine bir zaman belirle. 2 3 hafta sonra yağ gibi akar valla.

Salon olmasa bile evde vücut ağırlığıyla biraz temel yaparsın. Ne bilim barfiks şınav squat street workout tarzı sonra da salona gidebilirsin. Ama salona başlamışsın anlaşılan hayırlı olsun. Daha iyi olur tabi.

Salon evine ne kadar yakın olursa o kadar iyi olur. Keyif alarak başla zamana bırak her şeyi bol bol video izle birşeyler öğrenmeye çalış. Geliştiğini gördükçe çok keyif alacaksın. Diyet olarak zaten belli protein ağırlıklı beslenmeye çalış. Karbonhidratta tüket tabi günlük aldığın kaloriyi yükseltmeye çalış. Tonla video var zaten. Kısa zaman hedefleri değil de daha uzun zamanlı hedefler koy kendine. Vücut ölçülerini not edebilirsin. 1 ay sonra tekrar ölçebilirsin.

Yeter ki gerçekten iste, devamlılık göster, alışkanlıklarını değiştir ve hızlı gelişeceğim diye fazla yaparak işkenceye çevirme.

Vücut kitle endeksinize göre ideal kilonuzun 25 kg altındasınız. Bu oldukça zayıf olduğunuzu gösteriyor. Spora başlamadan önce en azından bir 10 kilo almanız gerekir. Bu durumda spora başlayacaksanız çok iyi beslenmeniz gerekiyor. Vücudun yağa da ihtiyacı var.

Son düzenleme:
Dostum kilom fazla az vs böyle konulara kafa yormayın ben spora başlamdan önce kilolu kas kütlesi olmayan bir insandım ilk 8 ayımda toparlandığımı kaslandığımı gözle görülür bir biçimde hissetim ve o dereceye geldikten sonra yapma isteğiniz spora kendinizi adadığınızı hissediyorsunuz kısaca kiloyla alakası yok gidilir biraz takviye alırsınız gainer tavsiye ederim size iyi gelir iyi günler dilerim.

Öyle bir şey yok. Ağırlık çalış ve yemeğine odaklan. Çok sayıda, sağlam kalorili öğünler yap. Bir süre hatta git hamburgerini, pizzanı cipsini kolanı da göm(daha sonra diet yapmak şartıyla geçici bir süre için tabii ki). Öğün sayını arttırmaya çalış. Bu besinleri de yiyebilirsin deme sebebim iştahını arttırabilmek yoksa belki gına gelecek o yüzden diyorum yanlış anlaşılmasın.
Gaziantep'te yaşıyormuşsun. Ben de oradayım, gittiğin salon şelale parkın oradaki belediyeye ait olan semt pazarı salonu mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı