Zayifken spora gidilir mi?

Öyle bir şey yok. Ağırlık çalış ve yemeğine odaklan. Çok sayıda, sağlam kalorili öğünler yap. Bir süre hatta git hamburgerini, pizzanı cipsini kolanı da göm(daha sonra diet yapmak şartıyla geçici bir süre için tabii ki). Öğün sayını arttırmaya çalış. Bu besinleri de yiyebilirsin deme sebebim iştahını arttırabilmek yoksa belki gına gelecek o yüzden diyorum yanlış anlaşılmasın.
Gaziantep'te yaşıyormuşsun. Ben de oradayım, gittiğin salon şelale parkın oradaki belediyeye ait olan semt pazarı salonu mu?
Yok gazikentte yüksek kalorili yiyecek sizin yediğiniz hangisi?

Dostum kilom fazla az vs böyle konulara kafa yormayın ben spora başlamdan önce kilolu kas kütlesi olmayan bir insandım ilk 8 ayımda toparlandığımı kaslandığımı gözle görülür bir biçimde hissetim ve o dereceye geldikten sonra yapma isteğiniz spora kendinizi adadığınızı hissediyorsunuz kısaca kiloyla alakası yok gidilir biraz takviye alırsınız gainer tavsiye ederim size iyi gelir iyi günler dilerim.
Protein tozu mu oluyor gainer?

Dostum kilom fazla az vs böyle konulara kafa yormayın ben spora başlamdan önce kilolu kas kütlesi olmayan bir insandım ilk 8 ayımda toparlandığımı kaslandığımı gözle görülür bir biçimde hissetim ve o dereceye geldikten sonra yapma isteğiniz spora kendinizi adadığınızı hissediyorsunuz kısaca kiloyla alakası yok gidilir biraz takviye alırsınız gainer tavsiye ederim size iyi gelir iyi günler dilerim.
Bu fotograftaki haliniz bahsettiginiz 8 aylik süreç mi yoksa bu daha sonrası mi?

Son düzenleme:
Yok gazikentte yüksek kalorili yiyecek sizin yediğiniz hangisi?

Protein tozu mu oluyor gainer?

Bu fotograftaki haliniz bahsettiginiz 8 aylik süreç mi yoksa bu daha sonrası mi?

Gainer, protein tozu değildir. O yazdığım yiyecekleri yiyebilirsin. Ek olarak yüksek yağlı tavuk, balık veya et de tüketebilirsin. Yulaf ile tarifler yapabilirsin. Yüksek kalorili, süt içerikli shakeler yapabilirsin. İnternette hepsinin basit tarifleri mevcut.

Gainer, protein tozu değildir. O yazdığım yiyecekleri yiyebilirsin. Ek olarak yüksek yağlı tavuk, balık veya et de tüketebilirsin. Yulaf ile tarifler yapabilirsin. Yüksek kalorili, süt içerikli shakeler yapabilirsin. İnternette hepsinin basit tarifleri mevcut.

Tamamdir bir bakacağım teşekkürler.

Kilo alabilmek için bir diyetisyen ile çalış. Spor yapman çok iyi olur. Kazandığın kiloyu kas olarak kazanırsın. Spor kilo vermek için yapılmaz. Kilolu kişiler yağı kasa dönüştürmüyor. Önce yağ eriyor sonra kas kazanıyor. Sen direk kas kazanımı ile başlayacaksın. İyi bir beslenme ile güzel sonuçlar alırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı