L LIA SHINE Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #1 Merhaba. Zeblaze Thor 5 Pro almayı düşünüyorum SIM kartlı oldugu için Türkiye'de kullanılır mı? Sıkıntı çıkar mı? Ve SIM kartı nereden temin edeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2022
Merhaba. Zeblaze Thor 5 Pro almayı düşünüyorum SIM kartlı oldugu için Türkiye'de kullanılır mı? Sıkıntı çıkar mı? Ve SIM kartı nereden temin edeceğim?
James Watt Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 548 Çözümler 3 8 Haziran 2022 #2 LIA SHINE dedi: Merhaba. Zeblaze Thor 5 Pro almayı düşünüyorum SIM kartlı oldugu için Türkiye'de kullanılır mı? Sıkıntı çıkar mı? Ve SIM kartı nereden temin edeceğim? Genişletmek için tıkla... SIM kart normal telefonlara takılan SIM kart diye biliyorum ve zeblaze in Thor 5 Pro adlı modeli bende mevcuttu ama zamanla eskidi sonra kaldırmıştım 5 yıl sorunsuz kullandım kesinlikle alınır ama her modeli önerilmez. Artı 0 Eksi
LIA SHINE dedi: Merhaba. Zeblaze Thor 5 Pro almayı düşünüyorum SIM kartlı oldugu için Türkiye'de kullanılır mı? Sıkıntı çıkar mı? Ve SIM kartı nereden temin edeceğim? Genişletmek için tıkla... SIM kart normal telefonlara takılan SIM kart diye biliyorum ve zeblaze in Thor 5 Pro adlı modeli bende mevcuttu ama zamanla eskidi sonra kaldırmıştım 5 yıl sorunsuz kullandım kesinlikle alınır ama her modeli önerilmez.