Zeblaze marka saat önerisi

Peki hocam kozmetik durumu olarak nasıl almalıyım.
Hocam vallaha saatler kategorisinde akıllı saatler yenilenmiş mi, yoksa ikinci el mi bilmiyorum. Ama size şunu söyliyim, ben EasyCep'ten Samsung Galaxy S9+ adlı bir telefon aldım. Biraz sorun yaşadım, garanti konusunda 1 yıl diyor ama boş mağdur ediyorlar. Zar zor bozuk cihazı değiştirdik, sonuç itibariyle değiştirdik problem yok. Biz bakmadan outlet olarak aldık, baya bir sıkıntılar yaşadık. Cihazda çizikler olmamasını, sağlam olmasını isterseniz Mükemmel ve iyi kozmetiklerine bakın. Ayrıca cihaz geldiğinde beğenmezseniz, ilk 15 gün saati iade edebilirsiniz.
 
Hocam vallaha saatler kategorisinde akıllı saatler yenilenmiş mi, yoksa ikinci el mi bilmiyorum. Ama size şunu söyleyeyim, ben EasyCep'ten Samsung Galaxy S9+ adlı bir telefon aldım. Biraz sorun yaşadım, garanti konusunda 1 yıl diyor ama boş mağdur ediyorlar. Zar zor bozuk cihazı değiştirdik, sonuç itibarıyla değiştirdik problem yok. Biz bakmadan outlet olarak aldık, bayağı bir sıkıntılar yaşadık. Cihazda çizikler olmamasını, sağlam olmasını isterseniz mükemmel ve iyi kozmetiklerine bakın. Ayrıca cihaz geldiğinde beğenmezseniz, ilk 15 gün saati iade edebilirsiniz.

Tamamdır hocam bu biraz korkuttu ama düşününeğim.
 
Tamamdır hocam bu biraz korkuttu ama düşününeğim.
Tamam hocam. Ya en fazla problemli gelse, 15 gün içerisinde iade edebiliyorsunuz onda problem yok.

Ben EasyCep'in şubesinden almıştım, adamları biraz darladım yoksa garanti süresini baya uzatacaklardı azami iş günü 20 iş günü diyorlardı 24 gün felan geçti sonrasında ulaştı işte.
 
Tamam hocam. Ya en fazla problemli gelse, 15 gün içerisinde iade edebiliyorsunuz onda problem yok.

Ben EasyCep'in şubesinden almıştım, adamları biraz darladım yoksa garanti süresini bayağı uzatacaklardı azami iş günü 20 iş günü diyorlardı 24 gün falan geçti sonrasında ulaştı işte.

Peki kaç gün içerisinde elinizde oldu.
 
Yok sipariş verince.
Hocam o zaman ben internetten sipariş vermemiştim. Daha doğrusu şöyle oldu, bir telefon arıyordum S9+ adlı telefon gördüm iyi bir telefondu EasyCep sitesinde stok yok diyordu. Normalde internetten alacaktım, fakat şubeye gittiğimde bir baktım o telefon oradaydı. Yani mağazadan aldım, EasyCep şubesi de zaten internetten getirmiş istanbul sanırım.

Yani EasyCep sitesinden verirseniz telefon elinize gelir, hıyar çıkmaz merak etmeyin.
 
Ben de yeni vibe 7 pro aldım 2 gündür kullanıyorum. Sarı sitede bir satıcıdan elden aldım. Saatin çalışmasında bir sorun gözükmüyor daha deniyoruz bakalım. Sağlık ölçümlerini gerçek medikal cihazla karşılaştırdığımda paralel sonuçlar aldım. Ekranı muazzam güneş altında bile rahat görülüyor. Saat biraz kalıplı ama heybetli sağlam ve çok şık duruyor. Şimdilik gördüğüm tek saçmalık gelen bildirim mesajlarını ekrana sığdığı kadarını görebiliyosun ekranı kaydırıp tamamını okuyamıyosun. Belki güncellemeyle giderilir. Benim için çok da problem değil sonuçta aksesuar niyetine aldım. Temel işlevini yerine getirsin yeter. Saate yok uygulama yüklensin yok şu bu olsun vs. isterse telefondaki bütün özellikler saatte olsun küçücük ekranda birşey yapılmaz. Sim kartlı android sistemli yani bildiğin telefon donanımlı saat de kullandım 1 haftada bıktırdı. Zaten şarj da dayanmıyor. Ne kadar çok özellik o kadar az şarj. Dediğim gibi aksesuar gözüyle bakmak gerek ne işin varsa telefondan hallediceksin.

5-7 binlik saat performansı beklememek lazım elbette ama en azından çakma ürün değil bir takım dayanıklılık testlerinden geçmiş herşeyi resmi olan global bir marka. Fiyatının üzerinde yapısı ve ergonomisi var, saat ne vaadediyorsa onu veriyor. Bulunduğu fiyatta daha iyisini bulamadığım için tercih ettim ben de.
 

Geri
Yukarı