Zed mi? Xin Zhao mu?

Oynayacagın lane e gore degisir. Eger mid oynamayi seviyorsan zed al. Jungle oynarim diyorsan xin al. Xin zhao daha kolaydir fakat zede alisirsan daha zevkli gelecektir. Zedin mekaniklerini iyi ogrenmelisin. Eger oyuna yeni basladiysan xin almani tavsiye ederim. Yeni baslayanlar icin oyunu kavramaya baya yardimci oluyor. Yani bende oyle oldu.
Xin Zhao top lane'de de oynanabiliyor ve ayrıca jungle oyunun en zor rolü "bana göre" yeni başladıysa büyük hata olur ve Zed'de oyunun en zor herolarından biri "mekanik" açısından ama arkadaş eğlence için oynuyorsa ve low elo'da oynuyorsa istediğini alsın sonuçta oyunlar eğlence içindir kimsenin fikrini gözünde büyütme ne istiyorsan onu yap.
 
Sanırım yeni başlamışsın oyuna :D Şimdi ki etapta hero seçmektense oyunu daha fazla öğrenmeni tavsiye ederim. Ama soracak olursan hazır suikastçi metasındayken Zed al derim.
 
Oyuna yeni başladığını düşünüyorum bundan dolayı Jax almanı öneririm. Gerçekten çok güçlü bir hero. 1 vs 1'de kolay kolay ölmeyen ve W yeteneği ile birden ani hasar çıkarması gerçekten şampiyonu oynanabilir kılıyor. Zed zor bir hero. Xin Zhao enteresan bir hero.
 
Arkadaşım LoL'de şöyle bir kural vardır. Zaman zaman iyi herolar tek atan diye tabir ettiğimiz herolar olsa da genel olarak baktığımızda en iyi hero diye bir kavram söz konusu değildir. Sen 450 İP lik annie'yi iyi oynuyabiliyorsan o senin için en iyi herodur. Yoksa sen 6300 lük Lucian'ı iyi oynayabiliyorsan o senin için en iyi herodur. Bu iş senin yeteneğine ve oynama stiline bağlıdır.

Kamu spotu gibi girişimizi yaptıktan sonra senin sorduğun soruya geçelim.

Öncelikle zed dediğimiz hero öyle bugün aldım yarın tek attım gibi bir hero değil. Öğrenmesi gerçekten zor bir hero. Nasıl yani diye soracak olursan her şeyden önce skill atma , düz vuruş atma stiline alışman lazım.Sonra matchupları bilmen lazım. Sonra ise mekaniklerini öğrenmen lazım. Pro oyuncular bile aylarını vererek bir hero öğrenirken sen diyorsun ki yeni başladım ve alacağım. Güler geçerim.

Xin ise zed'e oranla daha basit. Fakat basit dediysem bebek oyuncağı demedim. İkisini karşılaştırmak aslına bakarsan o kadar saçma ki. Çünkü birisi orman rölünde oynanırken birisi orta koridorda oynanıyor.Senin mainin ne onu bile söylememişken buna karar vermek çok zor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı