Zeiron i5-3470 ve GT 730 sistem alınır mı?

@theumtkyd @Mert340752 Sistem alınmaz, doğru ama GTASA ne alaka? O kadar düşmeye luzüm yok. 5 bile açar o konfigürasyon ile.
Ama uzun bir süre açmayacaktır, olay o.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bundan pek farklı olacağını sanmam.

@theumtkyd @Mert340752 sistem alınmaz, doğru ama GTA SA ne alaka? O kadar düşmeye luzüm yok. 5 bile açar o konfigürasyon ile.
Ama uzun bir süre açmayacaktır, olay o.

5'i açacağını hiç sanmam, açsa bile Max 10 FPS verir. Bu sistemin GTA serisinde oynayacağı Max oyun GTA San Andreas hocam 😃

5'i açacağını hiç sanmam, açsa bile Max 10 FPS verir. Bu sistemin GTA serisinde oynayacağı Max oyun GTA San Andreas hocam 😃
Hocam sistem her ne kadar berbat parçalardan oluşsa da o kartın bir adı var, GT 730. GT 730 çok kötü bir icat değil.
Ama olay şu, çok uzun bir süre açamayacak, bir süre sonra PC bile hiç açılmamaya başlar 😃
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bundan pek farklı olacağını sanmam.

Sistem özelliklerini görmeye üşendim. İnsan açıklamaya yazar.
5'i 720p 30 da anca açar hocam GT 730 lanet bir kart.
Hocam benim gibi bir kullanici için çok yüksek değerler 😃

Hocam sistem her ne kadar berbat parçalardan oluşsa da o kartın bir adı var, GT 730. GT 730 çok kötü bir icat değil.
Ama olay şu, çok uzun bir süre açamayacak, bir süre sonra PC bile hiç açılmamaya başlar 😃

Sistem özelliklerini görmeye üşendim. insan açıklamaya yazar.

Hocam benim gibi bir kullanici için çok yüksek değerler 😃

Hocam maalesef 30 FPS göz için cidden çok yoruyor 8 yıldır 30 FPS oynamaya çalışıyorum oyunları hiç rahat etmiyor almışken daha düzgün bir şey alsın.

Gta sa zor oynatır sık sık kasmalar olur Vice City daha iyi olur her neyse alınmaz sonuçta.
Abartmayın. GTA SA 2004 yılında çıkmış bir oyun. Ha definitive oynayacaksanız o ayrı.
GT 730 denen kart CS:GO'yu en düşük ayarda 720p olarak 80 FPS civarında oynatır.
Fakat bu sistem parasını haketmiyor. Ayrıca arkadaşlar, abartmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı